Termeliler yeni hizmet binasında

TAKİP ET

Terme Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekai Altunpala, 3 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek derneğin yeni hizmet binasının açılışına, herkesi davet etti.

Samsun Terme Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekai Altunpala, derneğin yeni hizmet binasının 3 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te 19 Mayıs Mahallesi Kışla Sokak No: 7/A adresinde hizmete gireceğini açıkladı. Altunpala, açılışa herkesi davet etti. 

FAALİYETLER SÜRÜYOR 

Terme Birlik ve Dayanışma Derneği'nin 2014 yılında kurulduğunu hatırlatan Altunpala, "Derneğimiz, Termeliler arasında dayanışma ve birliği sağlamayı amaçlamaktadır. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemizin değerlerini tanıtmak adına kültür gezileri düzenliyor, elde ettiğimiz gelirleri öğrencilerimize burs ve eğitime destek olarak vermekteyiz. Ayrıca 4 yıl önce hayata geçirdiğimiz Türk Sanat Müziği Koro çalışmalarıda sürüyor. 
Sanatsal faaliyetlere ara vermeden devam edeceğiz.
Yapacağımız faaliyetlerle, derneğimizi daha ileriye taşıyacağız "dedi. 

ÇAN'DA YÖNETİMDE 

Terme Birlik ve Dayanışma Derneği'nin yönetiminde CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Emekli Öğretmenler Ayşe Baş, Esma Ercan, Fevgiye Bayar, İş insanı Havva Altun ve memur Serpil Gül yer alıyor.