THE MARVELS FİLMİ 10 KASIM'DA VİZYONDA

TAKİP ET

Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) merakla beklenen yeni filmi The Marvels, 10 Kasım 2023 tarihinde sinemalarda vizyona girecek. Filmde Brie Larson, Captain Marvel olarak geri dönerken, kendisine Teyonah Parris (Monica Rambeau) ve Iman Vellani (Ms. Marvel) eşlik edecek. The Marvels, MCU'nun 4. Faz'ının beşinci filmi olacak. Film, aynı zamanda MCU'nun ilk kadın süper kahraman filmi olacak.

Filmin konusu, Carol Danvers, Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın, güçlerini kullanarak dünyayı tehdit eden yeni bir düşmanla karşı karşıya gelmelerini konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Nia DaCosta üstleniyor.

Filmin fragmanı, 10 Mayıs 2023 tarihinde yayınlandı ve büyük ilgi topladı. Fragmanda, Carol Danvers, Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın güçlerini kullanarak dünyayı kurtarmak için bir araya geldikleri görülüyor.

THE MARVELS FİLMİ'NDEN BEKLENTİLER

Filmin, bir kadın karaterin odak noktası olacağı ilk Marvel yapımı yani ilk kadın süper kahraman filmi olması bekleniyor. Elbette hikayenin işleniş biçimi bunu değiştirebilir. Bekleyip göreceğiz.

Filmin yönetmeni Nia DaCosta, daha önce Candyman (2021) filmiyle büyük beğeni topladı. DaCosta'nın, The Marvels'ı da başarılı bir şekilde yöneteceği bekleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Brie Larson, Teyonah Parris ve Iman Vellani gibi başarılı oyuncular, filmde başrolleri paylaşıyor.

FRAGMANDAKİ DETAYLAR

Fragmanda, Carol Danvers, Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın güçlerini kullanarak dünyayı kurtarmak için bir araya geldikleri görülüyor.

Carol Danvers, güçlerini kullanarak bir uzaylı gemisini yok ediyor. Monica Rambeau, güçlerini kullanarak bir binayı havaya kaldırıyor. Kamala Khan ise güçlerini kullanarak bir duvarı yıkıyor.

Fragmanda, filmin kötü adamı olarak Maria Rambeau'nun ortaya çıktığı görülüyor. Maria Rambeau, Monica Rambeau'nun annesi ve Captain Marvel'ın eski arkadaşıdır.

Fragman, Carol Danvers, Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın birlikte dünyayı kurtarmak için bir araya geldiklerini vurguluyor ve filmin harika bir serinin başlangıcı olacağı mesajını veriyor.

Filmin, MCU'da yeni bir dönem başlatması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

The Marvels, Türkiye'de de 10 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek. Film, Türkiye'de tüm sinemalarda gösterime girecek.
Filmin sinema biletleri, biletinial.com'da satılacak.