TOKİ'den açık artırmalı satış

TAKİP ET

TOKİ, aralarında Samsun'un da bulunduğu şehirlerde 132 konutu açık arttırma usulü ile satışa sunacak. Konutların yüzde 25 peşin olmak üzere 72 ay vadeli olacak.

Türkiye Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere müjdeli haberlerle yaklaşıyor. TOKİ'nin yeni açıklamasına göre, toplamda 26 ilde bulunan 132 konut ve 29 ilde yer alan 296 iş yeri, vadeli açık artırma ile satışa sunulacak. 

132 KONUT 26 İLDE AÇIK ARTIRMAYLA

Adana, Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat şehirlerinde bulunan 132 konut, açık artırma usülü ile satışa çıkarılacak. Konutların ödeme planı yüzde 25 peşinat ve geri kalan kısım için 72 ay vadeli olarak belirlendi.

296 ARSA 29 İLDE AÇIK ARTIRMAYLA

Aynı zamanda Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Yozgat şehirlerinde toplamda 296 arsa satışa çıkarılacak. Arsaların ödeme planı ise yüzde 15 peşinat ve geri kalan kısım için 60 ay vadeli olarak belirlendi. 296 adet işyeri müzayedesi 7 Şubat 2024 günü, 132 adet konut müzayedesi ise 8 Şubat 2024 günü gerçekleştirilecek.