Transfer döneminde Samsunspor beklentiyi karşılayamadı

TAKİP ET

Devre arası transfer döneminde beklentilerin altında kalan Yılport Samsunspor, bu süreci 3 transfer yaparak tamamladı. Bu durum taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Trendyol Süper Lig’de kış transfer dönemi sona ererken, Kırmızı-Beyazlı taraftarların beklentileri karşılanmadı.

İLK OLARAK FORVET ALINDI

Yönetimin bu süreci santrafor Benito Dirk Raman, sağ kanat Arbnor Muja ve kaleci Muhammed Zülfikar Yıldırım transferleri ile noktalaması, bir anlamda taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle gelecek sezon iki dönem transfer yapılamayacak olması, endişeleri de arttırdı.

YABANCILAR SORUN ÇIKARDI

Kadro derinliği konusunda sıkıntılar yaşayan Yılport Samsunspor, özellikle kadrodaki mevcut yabancılar ile yollarını ayırma konusunda ciddi sorunlar yaşadı. Nanu’yu Portekiz'in Estrela Amadora takımına kiralayan yönetim, Laura’yı ise transferin son gününde Gençlerbirliği'ne kiralandı. Böylece kadroda 2 yeni yabancı oyuncu transferi için yer açılabildi. 

3 TAKVİYE YAPILABİLDİ

İlk olarak Anderlecht’te forma giyen Belçikalı santrafor Benito Dirk Raman kadroya dahil edildi. Ardından ise Sivasspor’da kaleci Muammer Yıldırım ve transferin son gününde Royal Antwerp FC’den sağ kanat Arbnor Muja ile anlaşma sağlandı. Böylece Kırmızı-Beyazlılar, devre arası transfer dönemini 3 takviye ile tamamlamış oldu.