Türk Hakemlerini Hummel ve CRS Spor Giydirecek

TAKİP ET

TFF ve Hummel Türkiye'nin işbirliği kapsamında hakemlerin yeni sezonda giyeceği formaları ve sportif malzemeleri Samsunlu firma CRS Spor üretecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Hummel Türkiye'nin yaptığı iş birliği kapsamında; Süper Lig ve diğer tüm profesyonel liglerde ve Bölgesel Amatör Lig'lerde görev yapan hakem triosunun tedarikçisi, Samsun'dan tüm ülkeye ve dünyaya profesyonel spor malzemeleri üretimi gerçekleştiren CRS Spor oldu.

Hummel Türkiye'den yapılan açıklamada; "Türk sporunda iş birliklerimiz hız kesmeden devam ediyor! Yeni sezonda tüm Profesyonel Ligler ve Bölgesel Amatör Ligler'deki hakemler hummel'la performanslarını en üst seviyeye taşıyacaklar" denildi.

Hummel Türkiye'nin tedarikçisi CRS Spor'un sahibi Fazlıhan Carus ise; "CRS Spor Samsun’dan üretiyor, Türkiye’de ve dünyada örnek işler yapmaya devam ediyor. Yeni sezonla birlikte TFF ve Hummel Türkiye'nin iş birliği kapsamında profesyonel ve bölgesel Amatör Liglerde görev yapan hakem triosunun formalarını ve tüm sportif ürünlerini yeni sezonda biz üreteceğiz" dedi.

hakem hummel crs spor