Türkiye'de ilk ve tek Samsun Tekkeköy'de var!

TAKİP ET

Türkiye'de ilk ve tek olan Tekkeköy Tabiat Tarih ve Arkeoloji Okulu'nda öğrenciler eğitime başladı. Başkan Hasan Togar, "Tekkeköy'ümüze tüm Türkiye'ye örnek olacak daha fazla eseri kazandıracağız" dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde atölye, açık hava sınıfı, parkur ve çeşitli etkinlik alanlarının yer aldığı Tabiat Tarih ve Arkeoloji Okulu'nda eğitim başladı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye'de ilk ve tek olan okulda öğrencilerle buluştu. Birlikte atölye çalışması yapan Togar, "Her şey geleceğimizin teminatı aydınlık yarınlarımızın asıl sahibi evlatlarımız için" dedi.

 Atölye, açık hava sınıfı, parkur ve çeşitli etkinlik alanlarının yer aldığı Tekkeköy Tabiat Tarih ve Arkeoloji Okulu'nda eğitim başladı.

EĞİTİME YATIRIM 

Başkan Hasan Togar, "Bundan daha büyük mutluluk, gurur, keyif olamaz. Haziran sonuna kadar okulumuz her gün dolu. Geleceğe eser dediğimiz böyle bir okulu ilçemize kazandırmanın bugün haklı gururunu yaşıyoruz. Bunun gibi eserler eğitime, çocuklarımıza yapılan en büyük yatırımlardır ve biz 10 yıl içerisinde bu gibi yatırımları, onlarca eseri ilçemize kazandırdık. İnşallah Tekkeköy'ümüze önümüzdeki yıllarda da tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde çok daha fazla eseri kazandıracağız" dedi.

Başkan Hasan Togar, "Her an çocuklarımızın gelişimini daha üst seviyeye taşımak için elimizden geleni yaptığımız bu günlerde ilçemizdeki vatandaşlarımızı bu güzel ve donanımlı okulumuzu görmeye davet ediyorum. Her şey geleceğimizin teminatı aydınlık yarınlarımızın asıl sahibi evlatlarımız için" sözlerini kullandı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye'de ilk ve tek olan okulda öğrencilerle buluştu.

TÜRKİYE'DE İLK VE TEK

Türkiye'de ilk ve tek olan Tekkeköy Tabiat Tarih ve Arkeoloji Okulu'nun içerisinde üretim, arkeoloji ve bilim, sanat ve zanaat atölyeleri ile ekin dikim alanı, kazı alanı, okçuluk alanı, macera parkuru, yürüyüş ve bisiklet yolu, açık hava sınıfı ve ağaç ev bulunuyor.