U Dek Tekne Kaplama Ürünleri Fark Yaratıyor

TAKİP ET

KCN Marin olarak tekne zemin kaplama ürünlerinde orijinal ve dayanıklı malzemelerimizle fark yaratıyoruz.  Birbirinden avantajlı zemin kaplama malzemelerimizi, uygun bütçe garantisiyle temin edebilirsiniz. Güncel kampanyalarımızı takipte kalarak avantajları kaçırmamalısınız.

U Dek Tekne Kaplama Nedir?

KCN Marin U-dek tekne kaplama, deniz araçları zeminlerinde uygulanan oldukça dayanıklı kaplama çeşididir.  Tik olarak tanımlanan zemin ağaç kategorileri arasında eva tiklerden biri olarak bilinmektedir.

Tekne zeminleri genelde tik ağaçlarından hazırlanır. U dek döşeme zeminleri de güverte kaplaması bakımından son derece uygundur. Yenilikçi bir çözüm arayanlara özel, kapsamlı bir çözüm sunuyoruz.  U Dek tekne kaplama, yüksek kalitesiyle geniş bir araç yelpazesinde yer edinmiştir. Motorlu yatlar, sürat tekneleri ve yelkenlilerde, hatta botlarda güvenle kullanabilirsiniz.

U Dek Kullanım Ömrü

U-dek özel bir akrilik bazlı yapıştırıcı kullanılarak yapıştırılan üründür. Kullanım süresi 12 seneye kadardır. Minimum 8 sene ve iyi bakımla süre daha da artabilir

Uygun kullanım talimatları olması halinde yapıştırılan bölüm çıkmaz. Dikkat edilmesi gereken talimatlarda en önemlisi yapıştırılması ardından 3 gün kurumaya bırakılmasıdır. Yani kesinlikle su temasının olmaması gerekir. İlerleyen dönemlerde tekne veya yat yıkanacaksa, basınçlı su esnasında zemine müdahale yapılmamalıdır.

U Dek Avantajları Neler?

KCN Marin U Dek patentli ürünler, gözenekleri kapalı ve kaymaz yüzey artılar sunar. Sanılanın aksine suyu emmez, ayrıca hareket etmeyi kısıtlayan herhangi bir soruna neden olmaz. Misafirleri ağırlarken, nasıl bir zeminde konum alacakları sizi endişelendirmez.

U Dek yaptırmanın en önemli avantajı özel bir tasarım olmasıdır. Senelerce kullanacağınız, teknede görsel açıdan beklentileri karşılayan ürün elde edersiniz. Deniz araçlarınızı daha etkili ve dekoratif gösterebilir, zemin endişeleri olmayan ziyaretçiler ağırlayabilirsiniz.

Güverte kaplama uygulaması U Dek, yüksek teknoloji kullanılarak hazırlanır. Üretim aşaması son derece titiz prosedürler gerektirdiğinden, son aşamaya kadar kalite kontrolleri eksiksiz tamamlanır. 

Popüler bir güverte kaplaması olduğundan tik üretim çeşitleri arasında en iyilerden biridir. Tik ağacından yapılan çeşitler içerisinde malzemesi ekstra kaliteli karışımlardan üretilmiştir.  

U Dek zeminleri, teknik açıdan daha düşük yüzey ısısına sahip olmasıyla beraber düşünebilirsiniz.  Tekne ortamında yüzey ısı düşüklüğü son derece avantajlıdır. Pratik ve hızlı uygulanması, fiyat ve üretim performansı bakımından dijital artılar sunması da önem kazanmaktadır.

U Dek Suni (Eva) Tik Kaplama Fiyat

Suni tikler arasında, eva tik kategorisindeki U Dek güverte kaplamanın fiyatı, tane hesaplamasına göre ayarlanmaktadır. Birim fiyat açısından dayanıklılığı da dikkate alınırsa, maksimum verim alacağınız bir ürün görebilirsiniz.

Yapay kaplama malzemesinin senelerce sorunsuz kullanım artılarını da düşünerek, tekneniz için hemen fiyat talep edebilirsiniz. Güverte kaplaması fiyatlarımız, tekne büyüklüğü ve diğer dekorasyon istekleriniz kapsamında değişecektir.

U Dek fiyatı hakkında güncel bilgi almak istediğinizde ürün renk ve tasarım özellikleri de belirleyici olmaktadır.  Gri, kahve tonlarında çok sayıda seçenek sunuyoruz. Renkler üzerinde bulunan minimal desenler, dekorasyon bakımından ekstra görsel avantaj sunar.

Suni Tik Kaplama İsmi Nereden Geliyor?

Tekne zemin kaplamasında kullanılan tik kelimesini bazen “Teak” olarak da görebilirsiniz. İngilizcesi teak olan tik ağacının yapay malzemeli türü suni tik ismini almaktadır. Suni teak kaplama, tekne döşemelerinde oldukça sık tercih edilir. Bu ağacı popüler hale getiren özelliklere bakılırsa:

Dayanıklı olmasıyla bilinir. Bu nedenle mobilya üretiminde sıkça kullanılmakta, sert yapısıyla koltuklara vs. ideal zemin hazırlamaktadır.  Sık dokulu olması nedeniyle içersinde oyucu canlılar barınmaz. Deniz suyuyla temas olsa da suni tik malzemeler nem tutmaz, pratik açıdan uygundur.