Uğur ailesi kampta buluştu '19 Mayıs Ruhu'nu yaşadı

TAKİP ET

Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü'nde 19 Mayıs kutlamaları dolu dolu geçti. Okul bahçesinde çadır kuran, dev kamp ateşi eşliğinde yarışmalar ve gösterilerle keyifli zaman geçiren Uğurlu öğrenciler, 19 Mayıs Ruhu'nu doyasıya yaşadı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; puslu bir Pazartesi sabahında Bandırma Vapuru ile Samsun'a demir atarak, Milli Mücadele'nin meşalesini yaktığı 19 Mayıs Ruhu'nu Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Uğur Okulları Canik Kampüsü, geleneksel hale getirdiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çok sayıda program düzenledi.

OKUL BAHÇESİNE ÇADIRLAR KURULDU

İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinin öğretmen, öğrenci ve velilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda okul bahçesine çadırlar kuruldu. İlerleyen saatlerde yakılan kamp ateşi eşliğinde davetliler, kareoke yarışmaları, sportif etkinlikler, müzik ve dans gösterileriyle doyasıya eğlendi.

BANDO GÖSTERİLERİNE ALKIŞ

Düzenlenen etkinlikler gece semaver çayı eşliğinde izlenen yaz sineması ile taçlandırıldı. Gece çorba ikramının ardından çadırlara geçen öğrenci ve öğretmenler, sabah kahvaltısının ardından evlerine uğurlandı. Bandırma Vapuru ve Tütün İskelesi'ndeki bando gösterileri de büyük alkış topladı. 

19 MAYIS RUHU YAŞANDI

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, "Milli Mücadele meşalesinin yakıldığı Samsun'da; 19 Mayıs Bayramı her zaman büyük coşkuyla kutlanır. Bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı, Cumhuriyet yolunda atılan ilk adım olan ve Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birçok programda buluştuk. Eğlenceli ve keyifli geçen sohbetlerde, sahnelenen gösterilerle öğrencilerimizle '19 Mayıs Ruhu'nu hep birlikte yaşadık. 105 yıl önce meşale kent Samsun'dan Anadolu'ya dalga dalga yayılan bağımsızlık ateşini gençlerimiz ilelebet gururla daha ileriye taşıyacaktır. Tüm gençliğin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

samsun samsun haber 19 mayıs Uğur Okulları son dakika