Uğur Aslan, Samsun'da Şarkıcılığını Konuşturdu

TAKİP ET

Ünlü oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan, Samsun'da verdiği konserle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin üçüncü gününde sahne alan Aslan, Samsunlulara müzik ziyafeti sundu.

Başarılı oyuncu ve müzisyen, Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Müslüm Gürses, Barış Manço, Erkin Koray ve Cem Karaca gibi Türkiye'nin önemli müzisyenlerinin eserlerinden oluşan geniş bir repertuvarla sahne aldı. Konserinde, “Bir Ömür Yetmez ki”, “Tanrı İstemezse”, “Aşk Kitabı”, “İçimde Ölen Biri”, “Dargın Mahkum”, “Gurbet”, “Tridine Bandım”, “Seni Yazdım”, “Unutamadım”, “Keskin Bıçak”, “Islak Islak”, “Şaşkın”, “Ahirim Sensin”, “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” gibi efsaneleşmiş şarkıları seslendiren Aslan, on binlerce Samsunluyu coşturdu.

Batıpark'ta düzenlenen konser, Uğur Aslan'ın hayranlarıyla buluşmasına ev sahipliği yaptı. İzleyiciler, farklı tarzlarda birbirinden güzel şarkılarla hem nostaljik anlar yaşadı hem de eğlendi. Aslan, performansıyla büyük beğeni toplarken, izleyiciler de ona hep bir ağızdan eşlik etti.

Uğur Aslan'ın sahne performansı, hem sanatçının müzik kariyerindeki yetkinliğini hem de sahnedeki enerjisini bir kez daha gözler önüne serdi. Samsun'daki bu konser, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.