Uğur Okulları'ndan 19 Mayıs Festivali

TAKİP ET

Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü'nde düzenlenen Bilim ve Sanat Festivali'nde öğrenciler hem eğlendi, hem de hünerlerini sergiledi. Muhteşem dans ve konser performansları, bilim alanındaki deneyler tam not aldı. Uğur Okulları'nın maskotu 'Tiger' etkinliğe renk kattı.

Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü'nde; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bilim ve Sanat Festivali düzenlendi.

İlkadım Kampüsü bahçesinde kurulan bilim atölyelerinde öğrenciler birbirinden farklı deneyler yaparak hünerlerini sergiledi. Ülkemizin önemli yapıtlarının maketlerinin de sergilendiği etkinlikte kurulan oyun alanları ise öğrencilerin uğrak noktaları oldu. Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür stantlarını gezip, öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı.

TIGER İLGİ ODAĞI OLDU

Gün boyu devam eden etkinliklerde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları, bando, dans ve müzik gösterileri büyük alkış aldı. Sahnedeki performanslarıyla dikkat çeken minik öğrencilerin gösterileri dakikalarca alkışlandı. Veliler çocuklarını videoya çekti, fotoğraflarla o anları ölümsüzleştirdi. Uğur Okulları'nın maskotu 'Tiger' çocuklarla yarışmalara katıldı, eğlenceli hareketleriyle ve danslarıyla etkinliğe renk kattı. Çocuklar 'Tiger'la bol bol fotoğraf çektirdi.

GENÇLİK ORKESTRASI BÜYÜLEDİ

Okul bahçesindeki etkinliklerin yanı sıra konferans salonunda sahne alan Gençlik Orkestrası, duygu yüklü muhteşem bir konsere imza attı. Koro eşliğinde '19 Mayıs Ruhu'nu yansıtan türkü ve şarkılar duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Gençlik Orkestrası'nın konseri uzun süre ayakta alkışlandı.

19 MAYIS'A YAKIŞIR ETKİNLİKLER

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, tüm Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ederek, İlkadım Kampüsü'nce düzenlenen Bilim ve Sanat Festivali'nin muhteşem bir ortamda geçtiğini söyledi. Öğrencilerin deneylerle bilim alanındaki hünerlerini sergilediğini, sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşümden ve diğer malzemelerden yapılan maketlerin dikkat çektiğini kaydeden Ender Gür, öğrencilerin dans gösterileri ve konserlerinin keyifli geçtiğini kaydetti.

19 MAYIS'I DOLU DOLU KUTLADIK

Ender Gür, "Uğur Okulları ailesi olarak hem İlkadım hem de Canik Kampüsü'nde 19 Mayıs'ı dolu dolu kutladık. Kampüslerimizde birçok etkinlik düzenledik. İlkadım Kampüsü'nde gerçekleşen Bilim ve Sanat Festivali'nde öğrencilerimiz hem eğlendi, hem de öğrendiklerini sergiledi. Öğrencilerimizle birlikte etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize ve festivale katılan velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

samsun samsun haber son dakika Uğur Okulları 19 Mayıs Festival