Üniversiteli Genci Katleden Bu Caniye En Ağır Cezayı Verin

TAKİP ET

6 ayrı suçtan dosyası bulunan cani bu kez can aldı. Kanunların yetersizliği ve adeta suçluyu koruması toplumda infial yaratıyor. Denetimli serbestlik can alıyor. Polis yakalıyor mahkemeler bırakıyor, sonuç katiller psikopatlar aramızda geziyor!

Balıkesir'de bir kuryenin bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi şehri sarstı. Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü öğrencisi olan ve kuryelik işinde çalışan A.E.A. (20), merkez Karesi ilçesinde sipariş götürdüğü sırada henüz bilinmeyen bir nedenle E.Ö.'nün (17) bıçaklı saldırısına maruz kaldı.

Olay sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinden 10 bıçak darbesi alan A.E.A., olay yerinde hayatını kaybetti. Cenaze, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. A.E.A.'nın ailesinin Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşadığı belirtildi.

6 Suç Dosyasıyla Sokaklarda Nasıl Gezebiliyor?

Şüpheli E.Ö. ve babası O.Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı. E.Ö.'nün alkollü olduğu öğrenildiği ve daha önce kasten yaralama ve tehdit suçlarından 6 ayrı kaydının bulunduğu ifade edildi.

Emniyet Yakalamış!

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. Vali Ustaoğlu, "Dün gece Karesi ilçemizde kuryelik yaparak harçlığını çıkartan üniversite öğrencimiz A.E.A.'nın hunharca bıçaklanarak öldürüldüğünü üzüntüyle öğrendim. Emniyetimiz tarafından şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.