Vezirköprü'de Kızılay Sokak Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

TAKİP ET

Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Kızılay Sokak Şenliği, coşkulu katılımla gerçekleşti. Mehter takımı eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikte, öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi ve renkli etkinliklerle dolu bir gün geçirildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Kızılay Sokak Şenliği Projesi, bölgede büyük bir coşkuyla karşılandı. Kaymakamlık, Belediye ve Türk Kızılay Vezirköprü Şubesi iş birliğiyle organize edilen etkinlik, ilçe halkı ve öğrencilerin katılımıyla büyük bir ilgiyle karşılandı.

Şenliğin açılışı, Kaymakam Özgür Kaya, Belediye Başkanı Murat Gül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, ve Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Onur Çoban'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Mehter takımının eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik, renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

Şenlik kapsamında, üniversite, lise, ortaokul ve ilkokul kategorilerinde öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Abdullah Derici Konağı önünde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler sportif ve kültürel alanlarda bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, AFAD, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay İlkyardım stantlarının kurulduğu şenlikte, katılımcılar bilgilendirici etkinliklere de katıldılar.

 

Vezirköprü samsun Kızılay Sokak Şenliği Kızılay Türk Kızılay Vezirköprü Şubesi Kaymakam Özgür Kaya Belediye Başkanı Murat Gül Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Onur Çoban