Yab-Pa Kupayı İstiyor

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı (Yab-Pa) kadın futbol takımı Nevşehir'de düzenlenen 5x5 'Sokaklar Bizim' Futbol Türkiye Şampiyonası'nda resital sunmaya devam ediyor. Türkiye finallerine adını yazdıran Yab-Pa'nın kızları kupayı istiyor.

İLK DÖRT TAKIM ARASINDA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 5x5 Sokaklar Bizim Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi başarı ile temsil eden Yab-Pa kadın futbol takımı harikalar yaratmaya devam ediyor. Karadeniz bölge şampiyonasında namağlup şampiyon olan antrenör Beyza Altınova’nın talebeleri ilk dört takım arasına kalarak adını Türkiye şampiyonası finallerine yazdırmayı başardı. 

NEVŞEHİR’DE BOY GÖSTERDİ

Yab-Pa’nın kızları Nevşehir’de çıktığı maçlarda Rize Yeşilçayspor’u 5-1, Amasya Parsspor'u 8-0, Ordugücü'nü 2-1, Karabük'ü 3-2, Trabzon Karadenizspor'u 1-0, Samsun Ladikspor'u 4-3, İzmir temsilcisini 3-0, Erzincan'ı ise 3-1 yenerek namağlup Türkiye şampiyonası finallerine adını yazdırdı. Yab-Pa Kulüp Başkanı Ali Akyüz, altyapıda yetişen kadın sporcuların Nevşehir’de de fırtına estirdiğini söyledi.

NAMAĞLUP FİNALLERE KALDI

Kızların Nevsehir’de adeta resital yaptığını dile getiren Başkan Akyüz, “Kızlarımız Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 5x5 Sokaklar Bizim Turnuvasında çıktığı 8 maçtan galibiyetle ayrılarak adını namağlup bir şekilde finallere yazdırdı. Herkesin hayran kaldığı futboluyla büyüleyen ve centilmenliği ile dikkat çeken sporcularımız şimdi sadece finale ve şampiyonluk kupasına konsantre oldu” dedi.