Yab-Pa Şampiyonluğu Kıl Payı Kaçırdı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 5x5 Sokaklar Bizim Kupalar Bizim Futbol turnuvası sona erdi. Yabancılar Pazarı (Yab-Pa) Spor Kulübü turnruvayı 3. olarak tamamladı.

SPOR YAPMA ALIŞKANLIĞI

Gençlik ve Spor Bakanlığının, gençler arasındaki iletişimi güçlendirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, spor yolu ile eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlediği 5x5 Sokaklar Bizim Kupalar Bizim Futbol turnuvası sona erdi. Nevşehir'de düzenlenen turnuvada ilimizi temsil eden Yab-Pa kadın futbol takımı önemli bir başarı elde etti. Finallere yükselen Yab-Pa'nın kızları finallerde Şırnak temsilcisine 2-1 yenilerek Türkiye 3.'sü oldu. 

A TAKIM KADROSUNDA OLACAKLAR

Değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Ali Akyüz, "Karadeniz şampiyonu kızlarımız Nevşehir'de 7 bölge birincileri ile şampiyonluk mücadelesi verdi. Finale kalma ve hatta Türkiye şampiyonluğu yolunda futbolun şanssızlığına takılarak finale bir adım kala Şırnak takımına penaltı ile elenerek Türkiye 3.'sü oldu. Sonraki senelerde şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Kızlarımız önümüzdeki sezon TFF Kadınlar Ligi'nde A takım kadrosunda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDILAR

Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, "Sporcularımız şampiyonluğu kıl payı kaçırsa da bizim gözümüzde her biri ayrı ayrı şampiyon. Kızlarımızın bütün çevrelerin takdirini kazanması ve kulübümüze teşekkür getirmeleri bizler için ayrı bir onur ve gurur oldu. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Yönetim, teknik ekip ve Samsun halkı sizlerle gurur duyuyor. Sporcularımızı ve antrenörümüz Beyza Altınova'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.