Yakakent Belediyesi'nden Liseli gençlere otobüs jesti

TAKİP ET

Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin ulaşım sorununa belediye ücretsiz servis imkanı sundu. Başkan Şerafettin Aydoğdu, "Öğrencilerimiz yeter ki okusun, gerisini biz hallederiz" dedi.

Samsun'un Yakakent ilçesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin ulaşım sorununa belediye el uzattı.

Okul ile yurt arasında ulaşım sorunu yaşayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin talebine Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu koştu. Belediyeye ait otobüs öğrencileri sabah okula bırakıyor, çıkış saatinde okuldan alıp yurda teslim ediyor.

ÖĞRENCİLERİMİZ OKUSUN GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ

Başkan Şerafettin Aydoğdu, "Geleceğimizin teminatı yavrularımız yıllardır ulaşım zorluğu çekiyordu. Bizlerde yavrularımıza katkı amaçlı böyle bir çözüm bulduk. Bundan sonraki süreçte Yakakent Belediyesi olarak eğitimde olan eksikleri gidermeye çalışacağız. Öğrencilerimiz yeter ki okusun, gerisini biz hallederiz" ifadelerini kullandı.

MAÇA OTOBÜS KALDIRACAK

Diğer yandan Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda Alanyaspor ile sezonun son ev sahibi olduğu karşılaşmada konuk edecek olan Samsunspor'u yalnız bırakmamak için Yakakent'teki Samsunsporlulara otobüs tahsis etti. Otobüs, Yakakent Cumhuriyet Meydanı'ndan saat 16.00'da hareket edecek. Passolig kartını gösteren taraftarlar otobüsle ücretsiz olarak tribündeki yerini alabilecek.