Yardımcı Antrenör, Trabzonspor'dan Ayrıldı

TAKİP ET

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek için bordo-mavili kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Egemen Korkmaz’ın Açıklaması

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü'ndeki antrenörlük görevinden ayrıldığını ve kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini belirtti. Korkmaz, "Futbolcu olarak da görev alma şansı bulduğum Trabzonspor Kulübü'ndeki antrenörlük görevimden gelecekle ilgili hedeflerim ve kariyer planlamam doğrultusunda ayrıldığımı bildirmek isterim. Bundan sonraki kariyer hedefim; teknik direktörlük olacak," dedi.

Teşekkür ve Gelecek Planları

Korkmaz, açıklamasında Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya ve tüm teknik heyete teşekkür ederek, onların rehberliği ve desteği olmadan bu noktaya gelmesinin mümkün olmadığını vurguladı. Korkmaz, "Futbol tutkum ve çalışma azmimle, bundan sonraki görevimde başarılı olmayı hedefliyorum. Trabzonspor, bana hem profesyonel hem de kişisel anlamda çok büyük katkılar sağladı," ifadelerini kullandı.

Taraftara ve Kulübe Teşekkür

Korkmaz, Trabzonspor camiasına ve taraftarlarına da teşekkür ederek, onların desteği ve sevgisinin her zaman yanına güç verdiğini belirtti. "Bu büyük camiaya ve değerli Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya başarılar diliyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

Yardımcı Antrenör Egemen Korkmaz Trabzonspor teknik direktör ayrılık futbol spor samsun haber gündem haber