YEDAŞ'ta Görev Değişimi

TAKİP ET

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Çorum ve Amasya Bölge Müdürlüklerine yeni atamalar yaptı. Samsun, Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde yaklaşık 3 milyon müşterisine hizmet veren YEDAŞ'ta, Çorum Bölge Müdürlüğüne Onur Akyazıcı atanırken, Amasya Bölge Müdürlüğüne Niyazi Bilgi getirildi.

ÇORUM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ONUR AKYAZICI ATANDI
YEDAŞ Amasya Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü olarak görev yapan Onur Akyazıcı, Çorum Bölge Müdürlüğüne atandı. 1986 doğumlu olan Akyazıcı, Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun. 13 yıldır elektrik dağıtım sektöründe farklı pozisyonlarda çalışan Akyazıcı, yeni görevi hakkında şu ifadeleri kullandı: "2011 yılından bu yana YEDAŞ bünyesinde müşteri memnuniyeti anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Çorum’da da aynı anlayış ile müşterilerimize sürekli ve kaliteli enerji hizmetini sunmak, en önemli görevimizdir."

AMASYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE NİYAZİ BİLGİ ATANDI
Akyazıcı'nın Çorum’a atanmasının ardından boşalan Amasya Bölge Müdürlüğü görevine ise, Ordu Bölge Müdürlüğü’nde Arıza Onarım Bakım Yöneticisi olarak görev yapan Niyazi Bilgi atandı. 1982 doğumlu olan Niyazi Bilgi, Dumlupınar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun. 2011 yılından bu yana YEDAŞ bünyesinde görev yapan Bilgi, yeni göreviyle ilgili olarak, "Kaliteli hizmet anlayışımızla, Amasya bölgemizdeki çalışmalarımızı genç ve dinamik ekibimizle birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Bunun için hızla çalışmalara başladık" dedi.