YEDAŞ'tan engellilere özel 'iletişim kanalı'

TAKİP ET

YEDAŞ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde duyurduğu "Engelsiz İletişim" projesiyle işitme ve konuşma engelli müşterilere özel bir iletişim kanalı sunmayı hedefliyor.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), 2023 yılında hizmete aldığı "Engelsiz İletişim" kanalı ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. "www.yedas.com" web sitesi üzerinden "işaret dili ile görüntülü görüşme desteği" sunan şirket, 3 Aralık Engelliler Günü'nde işitme ve konuşma engelli vatandaşlara özel sunulan hizmetle ilgili bilgilendirmede bulundu.

YEDAŞ, engelsiz bir iletişim için müşterilerinin bu alanı kullanarak işlemlerini gerçekleştirebileceklerini bildirdi.

ENGELSİZ İLETİŞİM KANALI

İşitme ve konuşma engelli müşteriler, "www.yedas.com" web sitesi üzerinden işaret dili bilen müşteri temsilcisine bağlanıyorlar. Görüntülü yapılan görüşme kapsamında işitme ve konuşma engeli bulunan kişiler, tüm işlemlerini bu hat üzerinden gerçekleştirebiliyorlar. Tüm elektrik dağıtım hizmetleri ile ilgili detaylı bilgiye erişebiliyor, taleplerini ileterek sorularına yanıt alabiliyorlar. İşaret diliyle hizmet veren müşteri temsilcisi, müşterilerin tüm işlemlerini yapabiliyor.

YEDAŞ Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu, "Şirket bünyesinde 4 işaret dili tercümanımız görev yapıyor. Ekibimizle işitme engelli müşterilerimize işaret dili ile görüntülü olarak hizmet veriyoruz. Engelsiz İletişim projesi ile engelli müşterilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve onlara daha etkili bir hizmet sunmayı hedefliyoruz" dedi.