Yeniden Refah Parti'li Karakaya'dan Başkan Mustafa Candal'a Veryansın

TAKİP ET

Yeniden Refah Parti'li Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi Özkan Karakaya, belediye başkanı Mustafa Candal'a yüklendi. Karakaya, "Seçim sonrası belediyede 200'e yakın işçi çıkartıldı "dedi.

Samsun'da Yeniden Refah Partili Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi Özkan Karakaya, AK Partili Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal'a yönelik eleştirilerde bulundu. 

Tekkökey Belediyesi'nde 31 Mart yerel seçimi sonrası 200'e yakın işçinin çıkartıldığını da açıklamasında hatırlatan meclis üyesi Özkan Karakaya, belediyenin borcu ile ilgili yapılan spekülasyonlara da yanıt verdi. 

'YATIRIMLARI YOK SAYAMAZSINIZ'

Tekkeköy Belediyesi'nin 10 yıl boyunca AK Parti'de olduğunu ve bu 10 yıl içinde Tekkeköy ilçesine 5 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını kaydeden Karakaya, "Şuan Tekkeköy Belediyesi'nin 500 milyon borcu var. Ancak bu 10 yıl içinde Tekkeköy Belediyesi olarak yapılmış 5 milyar liranın üzerinde yatırım var. Yani bu yatırımlar Tekkeköy Belediyesi'nin kendi öz varlıkları. 500 milyon borcun arkasına saklanıp yapılan yatırımları yok sayılamaz." diye konuştu.

POLİS KORUMASI İLE GEZİYOR

Tekkeköy Belediyesi Meclis üyesi Özkan Karakaya, açıklamasında ayrıca şunları dile getirdi: "Seçim sonrası belediyede 200'e yakın işçi çıkartıldı. Biz seçim süreci işe alınanların çıkartılmasına bir şey demiyoruz. Ancak 10 yıldır bu belediye çalışanlar neden çıkartıldı. Bu konuda sorumluluğu kimse üzerine almıyor. Sorulduğunda biz çıkartmadık diyorlar. Herkesi topu birbirine atıyor. Mustafa Candal seçim çalışmalarında kimseyi işten atmayacağını söylemişti. Kadınlar mutluysa toplum mutludur diyordu. Şimdi çıkarttığı 200'e yakın işçi ile kadınların, anneleri mutsuz etti, onları ağlattı. İşçileri çıkarttıktan sonra da Tekkeköy ilçesinde sivil polis koruması ile gezmeye başladı." 

tekkeköy yeniden refah partisi mustafa candal özkan karakaya