Yeniden Refah Parti'li Suat Kılıç partisinin meclis üyesini tanımadı!

TAKİP ET

19 Mayıs ilçesinde geleneksel bayramlaşma töreninde ilginç bir olay yaşandı. YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinden Meclis Üyesi seçilen Cafer Ayaz tokalaştı ama Suat Kılıç'ın seçildiğinden haberi yoktu!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi. 19 Mayıs Kaymakamlığı ve 19 Mayıs Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç da katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kurban Bayramı'nı baba ocağında geçiren YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'a çiçek takdim etti, protokol üyeleri ve 19 Mayıslı vatandaşlarla bayramlaştı. Programda ise ilginç bir olay yaşandı.

Yeniden Refah Partisi'nden 19 Mayıs Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Cafer Ayaz ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç tokalaşarak, bayramlaştı. Ancak Kılıç'ın partisinden meclis üyesi seçilen Ayaz'dan haberi yoktu.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden 19 Mayıs Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Cafer Ayaz ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç tokalaşarak, bayramlaştı. O sırada 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Cafer Ayaz'ın YRP'den Meclis Üyesi seçildiğini ifade ederken, Suat Kılıç haberinin olmadığını ifade etti.

YRP'li Meclis Üyesi Cafer Ayaz, bayramlaşmada yaşanan olayı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Benim meclis üyesi seçildiğimi AK Partili belediye başkanından öğreniyor. İlçe teşkilatıyla hiç görüşmüyor nereden tanısın? Bize hayırlı olsun deme tenezzülünde de bulunmadı" cümlelerini kaydetti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kurban Bayramı'nı baba ocağında geçiren YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'a çiçek takdim etti.

19 MAYIS TEŞKİLATIYLA GÖRÜŞMÜYOR Kİ!

Cafer Ayaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Meclis Üyesi seçilen Cafer Ayaz'dan haberi olmayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, benim seçildiğimi AK Partili belediye başkanından öğreniyor. Ne gariptir ki kaymakamlık ve belediyenin organize ettiği bayramlaşma töreninde Yeniden Refah Partisi Ondokuzmayıs İlçe Başkanlığı'nın ve belediye meclis üyelerinin hiçbirisinin haberi olmadan, Belediye Başkanı Sayın Osman Topaloğlu'nun bilgisi dahilinde bayramlaşma programına katılıyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Suat Kılıç, ilçe başkanlığını ve ilçe meclis üyelerimizle hiç görüşmüyor nereden tanısın ki? Seçimler öncesi ve sonrası hiçbir şekilde bize hayırlı olsun deme tenezzülünde de bulunmadı. İlçemizdeki bayramlaşmalara kendisine refakat eden Yeniden Refah Partisi'nden hiç kimse yoktu, ilçe belediye başkanı ile beraber ziyaretler gerçekleştirdi."