Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan: '31 Mart seçimlerine damga vuracağız'

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Samsun'da partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı, iddialı mesajlar verdi. Erbakan, "31 Mart seçimlerine damga vuracağız "dedi.

Samsun’da Yeniden Refah Partisi’nin aday tanıtım toplantısı, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapıldı. Genel Başkan Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor, Nureddin Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Biz gazete ve televizyonların parlatmasıyla yürümüyoruz. Trilyonlarca lira hazine yardımı alarak yürümüyoruz. İktidar gücü ile yürümüyoruz. Dış güçlerin desteği ile yürümüyoruz. YRP Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak 31 Mart seçimlerine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeniden Refah'ın yerel yönetimlerindeki iktidarının ayak seslerini duyuyoruz. Yeniden Refah Partisi adım adım iktidara yürüyor. İnşallah önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar, ardından 2028 yılında merkezi hükümette iktidar olacağız.

31 Mart'ta YRP'nin iktidar olması ahlaklı belediyeciliğin hakim olması içim önemli. Ahlaklı belediyecilik her şeyden önce adalet demek. Ahlaklı belediyecilik merhamet demektir. Kendisine oy vermemiş olsa da merhamet göstermek. Ahlaklı belediyecilik liyakat demektir. Ahlaklı belediyecilik bereket demek. Bütün belediyeler borç batağında. Ahlaklı belediyecilik demek denk bütçe demektir. Borç ve faiz olmaması demektir. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir. İnşallah 1 Nisan'dan itibaren, rantçı belediyeciliğe, heykelci belediyeciliğe ve örgütçü belediyeciliğe milletimiz ile birlikte son vereceğiz ve ahlaklı belediyecilik görevini başlatacağız" diye konuştu.  

PROJELERİMİZ HAZIR 

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Adem Güney, Samsun’da ‘Ahlaklı Belediyecilik’ döneminin başladığını belirterek, “1 Nisan itibariyle rantçı, heykelci, örgütçü belediyeciliğin sona geldiğini bu millet gösterecektir. Milletin derdiyle dertlenen, önce ahlak ve maneviyat diyen belediyecilik anlayışını Samsun’da inşa edeceğiz.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyan, artık şefkatle yaklaşan, hak ve adaletle, haklının hakkını aldığı ‘Ahlaklı Belediyecilik’ geliyor. Artık gardiyan belediyecilik son bulacak. Millete karşı dürüst, güvenilir, şefkatli ve anlayışlı garson belediyecilik dönemi başlıyor. Rüşvetin kökünden kazındığı, yalanın, talanın olmadığı bir belediyecilik dönemi başlıyor,

Bunlardan biri gençlik, diğeri kadınlarımızdır. Gençlerimizin en iyi şartlarda yaşaması ve onları hayata hazırlamak bizim asli görevimizdir. Bu amaçla il ve ilçelerde gençlik konseyleri kuracağım. Gençlik konseyleriyle şehrimizde katılımcı bir yönetim anlayışıyla gençlerimizi cesaretlendireceğiz” ifadelerini kullandı.