Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk: "İLKADIM ŞAHLANACAK"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk, "Kentsel dönüşüm başta olmak üzere, İlkadım'ı sosyal bir merkeze dönüştürecek projelerimiz hazır. Milli Görüş Belediyeciliği ile İlkadım şahlanacak" dedi.

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı siyaset bilimci ve eğitimci Ali Öztürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş buluşmalarına hız kesmeden devam eden Öztürk 'Refahlı Şehirler, Güvenli Yarınlar' mottosuyla projelerini anlatıyor. 

Sosyal içerikli projelerini anlatan Öztürk, hamasetin ve içi boş söylemlerin bir karşılığı olmadığını ifade ederek, 20 yıldır kaderine terk edilen İlkadım'a projeleriyle hayat vereceğini, Milli Görüş Belediyeciliği ile ilçenin şahlanacağını söyledi.

ÖTELENEN SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Öztürk projelerini şöyle anlattı: "Bu güne kadar hazırladığım sosyal sorumluluk projeleri esasında Türkiye genelinde yaşanan problemlerle ilgili. Samsun'da ihtiyaç olduğu halde sürekli ötelenen ve bugüne kadar hayata geçirilmeyen projeler. Çocuklarımızdan başlayarak gençlerimize ve yaşlılarımıza kadar toplumun her kesime yönelik projelerimiz gerçekten çok değerli."

ÖNCELİK KENTSEL DÖNÜŞÜM 

"Üzerinde en çok duracağımız konu kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşüm zamanında yapılsa, tramvay hattı da ilçenin içinden geçse bambaşka bir manzara ortaya çıkacaktı. Ancak maalesef çarpık yapılaşma ve plansız yapılar İlkadım’ı bir gecekondu muhiti gibi gösteriyor. Belediyemizde kentsel dönüşüm ofisleri kurarak tamamen belediyenin denetiminde Türkiye’de rol model bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz."

İLKADIM SOSYAL MERKEZ OLACAK

"Bunun yanı sıra Kreş ve Anaokulu Projesi, Ekolojik Yaşam ve Köy Projesi, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları Kampüsü, Akıllı Modern Pazar Yeri Projesi, Hayvan Pazar Yeri Projesi, Can Dostlar Oteli ve Rehabilitasyon Merkezi, Teleferik ve İlkadım Kule Projesi ile Köy Kent Projesi şu anda üzerinde durduğumuz projeler arasında. Bunları yaptığımızda İlkadım adeta nefes alacak, sosyal bir merkeze dönüşecek."