Yeniden Refah Partisi'nin 19 Mayıs'ta Adayı Kim Olacak?

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın 'kalesi' olarak görülen 19 Mayıs'ta kimin aday olacağı merak konusu oldu. 3 aday adayının olduğu ilçede uzun zamandır saha çalışmalarını sürdüren iş insanı Cafer Ayaz'ın ismi ön plana çıkıyor.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun 4'ncü döneminde 'yeniden aday' olarak gösterileceği öğrenilirken, gözler Yeniden Refah Partisi'ne döndü.

Özellikle Başkan Osman Topaloğlu'nun, AK Parti'den aday gösterilmemesi halinde Yeniden Refah'tan aday olarak sahaya çıkacağı konuşuluyordu. Son mihvalde Topaloğlu'nun, AK Parti'den yeniden adaylığı netleşmiş gibi görünüyor.

Yeniden Refah Partisi'nin ise 19 Mayıs ilçesinde '3 aday adayı var.'
Sanayici - iş insanı Cafer Ayaz, 19 Mayıs İlçesi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Muammer Akyüz ve Ensar Vakfı 19 Mayıs Şube Başkanı İlahiyatçı-eğitimci Şaban Şenocak aday adaylıklarını açıklamıştı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın 'kalesi' olarak görülen 19 Mayıs'ta aday adayları arasında ilk olarak resmi açıklama yapan isim iş insanı Cafer Ayaz oldu.

AK Parti'nin adaylarını açıklamasını bekleyen Yeniden Refah Partisi, 19 Mayıs'ta adayını açıklaması bekleniyor. 3 aday adaylı yarışta ilçede uzun zamandır saha çalışmalarını sürdüren ve 19 Mayıs halkıyla yakın teması ile tanınan iş insanı Cafer Ayaz'ın ismi ön plana çıkıyor.