Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Başkan Adayı Adem Güney: 'Samsun'da ileri sürüş pistleri yapacağız'

TAKİP ET

Hız tutkunu olan gençlerle buluşan Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney, 'Yarış sevdalısı gençlerimize ileri sürüş pistleri yapacağız. Heyecanlarını, streslerini atabilecekleri alanlar oluşturacağız. Gençlerimiz orada drift atacak' dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Adem Güney, bir oto tamirhanesinin açılışında drift tutkunu gençlerle bir araya geldi. 

GENÇLERLE BULUŞTU 

Gençlere hitap eden Güney, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz zaman yapacağımız hizmetleri her fırsatta dile getiriyoruz. Gençler, ‘Hız tutkunu drift meraklısı gençlere ne yapacaksınız?’ diye soruyorlar. Yarış sevdalısı gençlerimize ileri sürüş pistleri yapacağız. Heyecanlarını, streslerini atabilecekleri alanlar oluşturacağız. Gençlerimiz orada drift atacak” diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN BORÇLU BELEDİYESİ 

Samsun’a ahlaklı belediyeciliği 1 Nisan sabahı getireceklerinin altını çizen Adem Güney şunları söyledi: “Samsun Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en borçlu belediyesi. Ne yaptı soruyorum size? Nerede ne iş yapıldı? Bir akıllı trafik sistemi yapıldı. Bir de transfer merkezi yapıldı. Başka yapılan yok. Bu paralar nereye gitti? Bakın 1,5 ay önce alınan borcun faiz ne kadar biliyor musunuz? 400 trilyon. Her yıl sizin, bizim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını bankalara ödeyecekler. Arkadaşlar gökteki yıldızları vaat ederek olmaz bu işler. Ahlaklı belediyecilik dedik. Ahlaklı belediyecilik doğru söylemektir. Milleti kandırmayacağız.  Biz göreceksiniz, 5 yıl sonra Samsun’un birçok sorunu halledilmiş olacak” dedi.