Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Adem Güney: Yeniden Refah 'anahtar parti'

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerin anahtar partisi olduğuna, Samsun'da ise merkez partisi haline geldiğini belirten SBB adayı Adem Güney, "31 Mart'tan itibaren 'Ahlaklı Belediyecilik' yönetim anlayışının ilk adımını Samsun'dan atacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Adem Güney, Samsun 2. Hat dolmuş durağında dolmuşçu esnafıyla bir araya geldi.

Adem Güney, "Yaklaşık 15-20 gündür sahadayım. Kime sorsanız; 'Oylar Yeniden Refah’a' diyor. Üye sayısı da seçimlere yaklaştıkça normalin çok üstünde artış gösteriyor. Biz bu seçimi alacağımıza yürekten inanıyoruz. Biz bu inancı samimiyetten, bize sarıldıklarındaki sıcaklıktan alıyoruz" dedi.

Güney, "Samsun, 30 yıl önceki Milli Görüş Belediyeciliği'ni hatırlıyor, özlem duyuyor. Yeniden Refah'ı istiyor. Düşünün ki adını; Milli Görüş'ün son Belediye Başkanı Kemal Vehbi Gül'den alan Gülsan Sanayi Sitesi'nde hala Vehbi Gül'den kalma alt yapı ve yollar kullanılıyor. Bir tek çivi çakmamışlar. Sanayi esnafı, 'yağmur yağmasın' diye dua eder hale gelmiş" sözlerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Adem Güney, Samsun 2. Hat dolmuş durağında dolmuşçu esnafıyla bir araya geldi.

ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

Yeniden Refah SBB adayı Adem Güney, şöyle konuştu; "Ahlaklı belediyecilik demek; belediye başkanı bir adım atarken, o adımın ahiretteki karşılığını düşünerek atması demektir. Kendi nefsini, ismini, cebini düşünerek değil, 'Allah karşısında hesabını verebilir miyim' diye düşünerek adım atması demektir.

Milletin derdine derman olarak, hizmet ederek, Allah'ın rızasını kazanmaktır. Kentsel dönüşümü yaparken rantsal dönüşüm olarak değil, hakka ve hukuka riayet ederek, kul hakkını gözeterek, depremi gözeterek, çevreye zarar vermeden yapan belediyeciliktir. 'Önce ahlak ve maneviyat' anlayışıyla hareket eden belediyecilik demektir. 31 Mart'tan itibaren 'Ahlaklı Belediyecilik' yönetim anlayışının ilk adımını Samsun'dan atacağız."