Yeniden Refah Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Havva Şen Saygın: 'İlkelerimden taviz vermedim'

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Havva Şen Saygın, "İlkelerimden taviz vermedim. Vatandaşın sesine kulak verdik. Ortak paydamız Vezirköprü'yse, bugün biz hep beraberiz" dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | ÖZEL HABER | Samsun'un Vezirköprü ilçesinde AK Parti'den ilçe belediye başkan aday adayı olan ancak 'aday gösterilmedikten' sonra 'Yeniden Refah Partisi' rozeti takan ve partinin Vezirköprü Belediye Başkan Adayı olan Havva Şen Saygın, Hedef Halk Gazetesi Haber Editörü Noyan Alper Cabbar'a açıklamalarda bulundu.

AK Parti'de 11 aday adayının olduğu bir süreç yaşandığını kaydeden Saygın, "Temayüllerde, anketlerde açık ara birinci çıktım. Bunu herkes biliyordu. Ancak ne olduysa sebebini bile bilmeden 11 aday adayı da aday gösterilmedi. Elbette ben bir yola çıkmıştım. Vezirköprü'ye hizmet etmek için. İlkelerimden taviz vermedim. Herkesi kucaklıyoruz. 10 günde ciddi mesafe katettik. Vatandaşın sesine kulak verdik. Makam ve mevki peşinde olmadık, ortak paydamız Vezirköprü'yse, 'Sefer bizden, zafer Allah'tandır' dedik. Gün birlik olma günüdür. Bugün biz hep beraberiz. Bu kentte istişare kültürünü yerleştireceğiz" dedi.

YERELDEN KALKINMAYI BAŞLATACAĞIZ

Vezirköprü'nün yıllardır birikmiş sorunlarına acilen çözüm üreteceklerini sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Havva Şen Saygın, şöyle konuştu; "Bizim ilçemiz maalesef göç veriyor. Önceliğimiz istihdam, tarım. Devlet destekli hibe programlar var. Tarımsal ekipman desteği, hayvan alımı gibi. Vatandaşların bunlardan faydalanmasını sağlacağız. Çiftçimiz üretiyor ama OSB'miz yok, tesisimiz yok. Sera OSB projemiz var. Yine gençlik kamp merkezi projesi. Mill Parklar bölgesiyiz. Kanyonumuz var. Kunduz Ormanları var. Doğayla içiçe yaşamak isteyenler için konaklama merkezi projemiz var. Turizme yatırımlarımız olacak. Yerel yönetimin bütçesinin buna yetmediğini biliyoruz. Yatırımcıları davet edeceğiz. Gençliğe, kadınlara, çiftçiye, sanayiciye yönelik projelerle ilçedeki kalkınmayı yerelden başlatacağız."