YKS Öğrencilerine Destek: Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu da Hizmet Verecek

TAKİP ET

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler için nüfus müdürlüklerinin hafta sonu da açık olacağını duyurdu.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yaklaşırken, öğrencilerin sınav öncesindeki belge ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli bir adım atıldı. İşte detaylar...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, YKS'ye katılacak öğrencilerin sınav merkezlerinde ihtiyaç duyacakları belgeleri temin etmeleri için nüfus müdürlüklerinin hafta sonu da hizmet vereceği belirtildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adayların ihtiyaç duyacakları belgeleri karşılamak amacıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 8 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00, 9 Haziran Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır. Sınav günü vakit kaybı yaşamamak için başvurudan önce sınava giriş belgesini ibraz ederek müracaat etmeniz önemlidir.”

Öğrencilerin sınav sürecinde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve gereksinimlerini kolaylıkla karşılayabilmeleri için bu önlemin alındığı belirtildi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hafta sonu nüfus müdürlükleri açık Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Hizmet eğitim sınav samsun haber gündem haber