YÖK Başkanı Özvar, Samsun'da Temaslara Başladı

TAKİP ET

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Samsun'da Spor Dostu Kampüs Lansmanı ve Üniversite Ziyaretleri İçin Şehirde

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Samsun'a ‘Spor Dostu Kampüs Lansmanı’ için geldi ve temaslarına başladı.

Sabah saatlerinde şehre gelen Özvar, ilk olarak Samsun Valiliği'ni ziyaret etti ve Valilik şeref defterini imzaladı.

Ardından, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Özvar'ın programında OMÜ Rektörlüğü ziyareti, senato toplantısı, akademik personel ile buluşma, bisiklet yarışı ve basketbol müsabakaları, Spor Dostu Kampüs Lansmanı, Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü açılışı, SAMÜ Ballıca Kampüsü ziyareti ve bölge üniversite rektörleri ile istişare toplantısı bulunuyor.

Bu ziyaretlerle, YÖK Başkanı Özvar'ın üniversitelerdeki sportif ve akademik faaliyetlerle ilgili yakın temas kurması ve projeleri yerinde incelemesi hedefleniyor.

samsun Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Spor Dostu Kampüs Lansmanı OMÜ Rektörlüğü ziyareti SAMÜ Ballıca Kampüsü ziyareti spor eğitim samsun haber gündem haber