Yurt Dışı Kurban Bağışı Fiyatları

TAKİP ET

Kurban ibadeti, Müslümanların her yıl Kurban Bayramı’nda yerine getirdiği, bununla birlikte yılın her günü nafile olarak da gerçekleştirebildiği bir ibadettir. Mala dayalı bir ibadet çeşidi olan kurban, vekaleten de gerçekleştirilebilir. Bu bakımdan, kurban ibadetini yerine getirmek isteyen kişi kurban organizasyonu yapan kurum ve kuruluşlara bağış yaparak da kurbanını kestirebilir.

Kurban bağışı, genellikle yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerinin de kurbanı bayram olarak yaşaması için yapılan bir bağış türüdür. Peki yurt dışı kurban bağışı nasıl yapılır? Yurt dışı kurban bağış fiyatları nedir? Fiyatlar neye göre belirlenir? Bu makalemizde tüm bu sorulara yanıt aradık.

Yurt Dışı Kurban Bağışı Nasıl Yapılır?

Bağış yapacak kişi, öncelikle yurt dışı kurban organizasyonu gerçekleştiren dernek ve vakıf gibi kurum ve kuruluşları tespit etmelidir. Bağışçı, tespit ettiği kurumun tecrübeli ve güvenilir olduğuna kanaat getirdikten sonra bağışını online, telefon üzerinden (FAST/HAVALE/EFT ile) ve nakdi olarak yüz yüze gerçekleştirebilir.

Vuslat Derneği 22 yıllık tecrübe, güven ve şeffaflık ile 3 kıta 20 ülkede yurtdışı kurban bağışı kabul etmekte, bağışçılarını kesim videoları ile bilgilendirmektedir. Güvenilir bir kurum arayan hayırseverler Vuslat Derneği’nin vuslat.org.tr web sitesi yahut 0212 659 28 80 numaralı hattı üzerinden çalışmalarına dair detaylı bilgi edinebilir.

Yurt Dışı Kurban Bağışı Fiyatları Nedir?

Yurt dışı kurban bağışı fiyatları, kurban çalışması gerçekleştiren kurumlara ve kurban kesim işlemlerinin gerçekleştirileceği ülkelere göre değişiklik göstermektedir. Kurban fiyatları her ülkede aynı olmadığı gibi kurban çalışması yapan her kurum da aynı giderlere ve maddi güce sahip değildir. Bu bakımdan, yurt dışı kurban bağışı fiyatları farklılık gösterebilir.

Yapılan araştırmalar neticesinde 20 yılı aşkın bir süredir yurt dışı kurban organizasyonu gerçekleştiren dernek ve vakıflar arasında yurt dışı büyükbaş hisse fiyatı en uygun olan kuruluşlardan birisi de Vuslat Derneği’dir denilebilir. Dernek, hisse bedelini 2.900 TL belirleyerek hem yurt içinde kurban ibadetini yerine getirecek maddi gücü olmayan Müslümanlara imkân tanımış hem de yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerinin Kurban Bayramı’nı yaşamalarına vesile olmuştur.

Yurt Dışı Kurban Bağışında Amaç Ne Olmalı?

• Kurban Bayramı’nın sevincini ve kurban ibadetinin bereketini yurt dışında zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak.

• Onlarca ülke ve milyonlarla insanın bir araya gelmesiyle oluşacak ümmet bilincine destek olmak.

• İhtiyaç sahiplerin moral ve motivasyonuna destek olarak, onların da bayramı bayram olarak geçirmesine vesile olmak.

• Kurban ibadetini toplumsal bir faydaya çevirerek kardeşlik hukukunu ve paylaşma bilincini güçlendirmek.

Kurban ibadetini bağış yaparak ve vekalet vererek yurt dışında gerçekleştirmek isteyen hayırseverler Vuslat Derneği aracılığı ile bu isteğini gerçekleştirebilirler. Dernek, 22 yıldır edindiği tecrübe ve sağladığı şeffaflık ile bağışçılarının her birine isminin okunduğu özel kesim videosu göndermekte, bağışçılarından aldığı vekalet ile kurban ibadetini kusursuz bir şekilde gerçekleştirmektedir.