Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 15 Aralık'ta Samsun'da

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 15 Aralık Cuma günü Samsun'a gelecek. Özdağ, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Tütün İskelesi'nden sembolik yerel seçim startını verecek. Zafer Partisi, Büyükşehir ve ilçe belediyelerine aday çıkaracak

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 15 Aralık Cuma günü Samsun'a gelecek. Özdağ, Tütün İskelesi'nden 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimlerin startını verecek. Daha sonra Atatürk Onur Anıtı'nı ziyaret edecek. Çiftlik ve Gazi Caddesi'nde esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet edecek olan Ümit Özdağ, gençlerle konferansta buluşacak.

SEMBOLİK YEREL SEÇİM BAŞLANGICI

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Genel Başkan Ümit Özdağ'ın Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı Samsun'daki Tütün İskelesi'nden yerel seçim çalışmalarının sembolik başlangıcını yapacağını söyledi.

                                           Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen

Karadeniz bölgesine özel önem veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 15 Aralık Cuma günü Atatürk'ün kurtuluş meşalesini yaktığı Samsun'da halkla bir araya geleceğini kaydeden Faruk Şen, şöyle konuştu; "Atatürk'ün izinde Türk milliyetçisi bir parti olarak, Samsun'dan umut ateşini yakacağız. Yerel seçimlerde zafer Türk halkının olacaktır."

TEŞKİLAT TAM KADRO KATILDI

Toplantıya Zafer Partisi Atakum İlçe Başkanı Burak Seyfeli, Bafra İlçe Başkanı Bülent Çakır, Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun, İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne, Kavak İlçe Başkanı Bülent Öztürk, Tekkeköy İlçe Başkanı Ümit Kılıç ve teşkilat üyeleri katıldı.

KENDİ LOGOMUZLA GİRECEĞİZ

Teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Faruk Şen, "Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda Samsun Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde adaylarımız olacak. İttifak yok. İYİ Parti çağrımızı cevapsız bıraktı. Genel Başkanımız da ittifak istemiyor. Kendi kadromuzla ve tek başımıza, kendi logomuzla yerel seçime hazırlanıyoruz" dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı Şen, "Gençlerden partimize inanılmaz bir talep var. Online üyeliklerimiz devam ediyor" sözlerini kaydetti. Başkan Faruk Şen, "İlçelerimizde teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. İlkadım, Canik, Tekkeköy, Bafra ve Kavak teşkilatlarımız seçimlerini gerçekleştirdi. Atakum'un kongresi var. Çarşamba ve Terme'de de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.