Zafer Partisi Samsun'dan Gözaltı Tepkisi 

TAKİP ET

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Çarşamba ilçe eski başkanının Türkiye genelinde yapılan operasyonda halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu iddiasıyla gözaltına alınmasına tepki göstererek, "Kendisi Türkiye'nin mülteci deposuna dönüşmesine tepki gösteren, vatansever bir Türk gencidir" dedi.

Türkiye'de 13 ilde aralarında 27 haber sayfası sahibi ve editörü için gözaltı kararı çıktı. Zafer Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, gözaltına alınanlar arasında bir dönem Zafer Partisi Çarşamba İlçe başkanlığı yapan ismin de bulunduğunu belirterek, "Türk gençliğinin vatan müdafasına yönelik paylaşımları ne zamandan beri, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunu oluşturuyor." dedi.

"ESKİ BAŞKANIMIZ 
VATANSEVER BİR TÜRK GENCİ"

İfade özgürlüğüne yönelik gözaltıları doğru bulmadıklarını ifade eden Başkan Faruk Şen, "Zafer Parti Genel Merkezi'miz ifade hürriyetinin ortadan kaldıran nitelikteki gözaltılarla ilgili arkadaşlarımıza hukuki destek verecek. Biz de eski ilçe başkanımızın durumunu yakında takip ediyoruz. Kendisi Türkiye'nin mülteci deposuna dönüşmesine tepki gösteren, vatansever bir Türk gencidir." diye konuştu.