Zorlu Eğitim Kurumları Anaokulu, İlkokul VİP Konsept Sistemi ve 4. Şubesiyle ATAKUMDA..

TAKİP ET

İnovasyon temelli özgün eğitim modeliyle Samsun'un en çok tercih edilen özel eğitim kurumlarından olan Zorlu Eğitim Kurumları, 2024-2025 Eğitim-Öğretim sezonunda, yeni VİP konseptiyle eğitimde hizmet çıtasını yükseltmeye hazırlanıyor.

Bil Okulları ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle Samsun genelinde 4 yeni şubesini faaliyete geçirecek olan Zorlu Okulları, VİP Konseptiyle Anaokulu ve İlkokul kademelerinde üst düzeyde VİP eğitim verecek.

Zorlu Eğitim Kurumları, Akademik çalışmaların yanı sıra haftalık 20 saat İngilizce ile yabancı dil eğitim sistemi, sanat ve yaşam atölyeleri, hibrit eğitim modeli, bilim atölyesi, fiziksel gelişim ve sağlık, kids yoga, meditation, kids zumba, kids stretching, kids morning dance etkinlikleriyle akademik çalışmaları pekiştirecek.

ERGİN ZORLU: 'MODERN EĞİTİM METOTLARINI UYGULUYORUZ'

Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, yeni VİP eğitim modeliyle ilgili yaptığı açıklamada, eğitimde işbirliğine gidildiğine ilişkin şu hususlara değindi: "Zorlu Okulları olarak, Bil Eğitim Kurumlarıyla olan eğitim iş birliği anlaşmamızın gereği, Bil Learn, Pdevco, Morpa, Kidz Wonder, Deep EduForFun gibi popüler online platformları devreye sokarak,  teknolojiyi aktif olarak kullanabilen öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Dünya İnovasyon Okulu mottosuyla çıktığımız bu yolda, bilişim atölyelerinde yapacağımız çalışmalarla öğrencilerimizin, dünyanın her yerinden güncel bilgilere ulaşmasının yolunu açacağız. Günümüzün olmazsa olmazı yabancı dil eğitimi ile ilgili yapacağımız çalışmalarla İngilizce’de kalıcı öğrenmeyi sağlayacağız.  Çocuklarımızı fiziksel gelişimleri için planladığımız programlarla sabah yogası, sabah dansı, sabah platesi gibi etkinlikleri hayata geçireceğiz. Zorlu Eğitim Kurumları olarak sürekli kendimizi geliştirmeye ve topluma faydalı, dil becerisi gelişmiş, akademik düzeyi yüksek bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz. Bunun için modern eğitim metotlarının tümünü devreye sokuyoruz" dedi.

ZORLU’NUN KIZLARI GALİBİYETE DOYMUYOR

Zorlu  Koleji Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı KBBL’de tüm hızıyla yoluna devam ediyor. Adana BŞB Spor Kulübünü deplasmanda mağlup eden Zorlu’nun kızları, Pazar günü evinde Diyarbakır ekibiyle karşılaşacak. Zorlu Kadın Basketbol Takımı, 100’e yakın kız sporcusuyla Samsun’da kadın basketboluna hizmet etmeye devam ediyor.