Zorlu Eğitim Kurumları'nda bayram tadında mezuniyet

TAKİP ET

Samsun Zorlu Eğitim Kurumları, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için görkemli bir yılsonu mezuniyet etkinliği düzenlendi.

Samsun’un prestijli eğitim kurumlarından Zorlu Eğitim Kurumları, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlenen etkileyici yılsonu mezuniyet töreniyle yeni bir mezunlar grubunu uğurladı.  2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, öğretmenlerinin elinden diplomalarını alarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Programa, Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi Genel Müdürü Sebahat Kayhan, Zorlu Okulları İlkokul Müdürü Uzman Psikolog Ece Zorlu Berker, Zorlu Eğitim Kurumları Lise Eğitim Koordinatörü Berkay Berker, Zorlu Okulları Ortaokul Müdürü Cansade Balıkçı, Okulun Öğretmenleri, idari çalışanları, öğrenciler ve velileri katıldı.  Törende neşeli ve duygu dolu anlar yaşandı.

'HER MEZUNİYET YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR'

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ve kurum öğretmenlerinden Bayram Sansur ve Eren Şatır’ın açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu şunları söyledi: “Bu günün haklı gururunu ve sevincini yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz değerli öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.  

Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu

Zorlu Eğitim Kurumları olarak 2008 yılında çıktığımız bu yolda, canınızdan çok sevdiğiniz, gözünüzden bile sakındığınız çocuklarınızın eğitim ve öğretim hayatlarında okuluna inanıp güvendiniz, onları bizlere emanet ettiniz. Bizlere paydaş oldunuz ve çalışmalarımızda bizlere destek verdiniz. Bu güzide gençlerimizin ebeveynleri olmak, sizler için haklı bir gurur kaynağıdır. Her türlü övgüye lâyık olan siz değerli velilerimizi ben de şahsım ve kurumum adına tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili gençler! Bugün burada, yıllarca emek vererek büyük bir azim ve çabayla kendi ellerinizle yazdığınız geleceğinizin önsözünün son noktasını hep birlikte koyuyor, sizleri mezun ederek okulumuzdaki günlerinizi, okul anılarınıza dönüştürüyoruz. Ancak şunu bilin ki, her mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır "dedi. 

ATATÜRK’ÜN İZİNDEN AYRILMAYIN'

Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu şöyle devam etti; "Zorlu Eğitim Kurumları, yarınların güçlü, büyük Türkiye’sine, aklı, düşüncesi ve kalemiyle imza atacak siz gençleri yetiştirmek üzere Samsunumuzun 16 yıllık eğitim geçmişine sahip eğitim kurumlarından birisidir. Bizler her şeyden önce mutlu olmanız, yaşadığınız hayattan zevk almanız, ailenizin ve milletinizin mutluluğu için özveride bulunabilecek kişiliğe sahip olmanız, adaleti ve hoşgörüyü ilke edinmeniz için gayret ettik. Çıktığımız bu yolda, bizimle birlikte yürüyen siz gençleri tanımış olmaktan gurur duyuyor, sağlık, mutluluk ve huzurla başarılarınızın daim olmasını temenni ediyoruz. Yolunuz açık, bahtınız açık olsun. Sevgili gençler! Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından, yolundan asla ve asla ayrılmayın. Sevgiyle ve sağlıkla kalın” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİN DİPLOMA HEYECANI DORUKTAYDI

Zorlu’nun konuşmasının ardından törene geçildi.  8A, 8B ve 8C sınıfı öğrencileri, müzik eşliğinde tek tek sahneye çıkarak diplomalarını öğretmenlerinin elinden teslim aldı. 8’inci sınıfta dereceye giren sınıf öğrencilerinden  Serdar Bora Çetin, Mümin Barış Dirican, Berra Ünsal kütüğe isim plakalarını çaktı. Ardından 12A ve 12B sınıfI öğrencileri sırayla sahne alarak diplomalarını öğretmenlerinin elinden teslim aldı. Dereceye giren 12’inci sınıf öğrencilerinden Ela Naz Atalar, Sevval Suiçmez ve Ela Naz Atalar kütüğe isim plâkalarını çaktı.  

BÖLÜKBAŞ’TAN DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA

12. Sınıf mezunlarından Okul birincisi Arzu Zeynep Bölükbaş, Zorlu Okulları'nda eğitim sezonu boyunca okul arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte yaşadığı okul anılarıyla ilgili duygu yüklü bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi: “Hayat hepimiz için başı belli sonu gizemli bir yola benzer aslında ve eğer güzelse bu yol, şüphesiz yoldaşınıza olandır derler hep. Aylar önce bir yola çıktık hepimiz.

Okul birincisi Arzu Zeynep Bölükbaş

Çoğu zaman zorlukla doluydu aslında, ama inanın öyle güzel yol arkadaşlarımız vardı ki bizim,  her birinin gözlerinin içine baktığımızda anladık neden başarmamız gerektiğini.

En ufak bir olayda ‘aklıma ilk siz geldiniz’ diye koşarak telaşla kapıdan içeri giren Yasemin hoca.Her ders gününde 'sadece sorularınız değil sorunlarınız olursa ben koridordayım' diyen Aydın hoca. Haftadaki ilk dersinin ilk teneffüsünde sanki aylardır bizi görmemiş gibi ‘gözüm sizi aradı merak ettim, görüşmeyeli’  diye koşarak sınıfımıza gelen Eren Hoca.. Kapısında okul yazan ama içerisi kocaman bir aileyle dolu olan bu çatı altında bizim en büyük şansımızdı hepsi.

Sabrınız, desteğiniz, emeğiniz, koşulsuz sevginiz için ne kadar teşekkür etsek az ama sizlere olan sevgimiz bir o kadar fazla. Her birimiz pek çok şeyi sevdik bu hayatta ve bunlardan biri de başta sizlerin öğrencisi olmaktı… ‘Vedalar gözüyle sevenler içindir, çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar.’ der Mevlana.Zorlu Anadolu Lisesi unutma bizi, çünkü biz hiçbir zaman unutmayacağız seni…” ifadelerini kullandı.


 
KEPLERİNİ UMUT DOLU BİR GELECEĞE FIRLATTILAR

Harika şarkılar eşliğinde teker teker sahneye çıkan 8.ve 12.sınıf öğrencileri,  öğretmenlerinin ellerinden diplomalarını alarak sahnede aileleri ile birlikte bu güzel anları ölümsüzleştirdiler. Tören sonunda tüm mezun öğrenciler, davetlilerin huzurunda keplerini umut dolu bir geleceğe fırlattılar.

Zorlu Eğitim Kurumları Lise Eğitim Koordinatörü Berkay BERKER , Ortaokul Müdürü Cansade BALIKÇI ve Zorlu Eğitim Kurumlarının tüm idari ve öğretmen kadrosu, 8.ve 12.sınıf öğrencilerinin ve velilerinin  heyecanlı gününde her anlarında gururla yanlarında yer aldılar.
 

samsun samsun haber son dakika zorlu okulları mezuniyet