Zorlu Eğitim Kurumları'nda Minikleri Mezuniyet Heyecanı

TAKİP ET

Samsun Zorlu Eğitim Kurumları bünyesinde miniklerin geleceğine öncü eğitimi ile yön veren Özel İlkadım Zorlu Anaokulu'nun minikleri, mezuniyet heyecanı yaşadı. Miniklerin gösterileri büyüledi.

Samsun Zorlu Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel İlkadım Zorlu Anaokulu, her sene olduğu gibi bu sene de muhteşem bir yılsonu gösterisi ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Zorlu Anaokulu’nun birbirinden yetenekli öğrencileri yöresel halk oyunları, modern danslar, İngilizce gösterileriyle harika performanslar sergilediler. 3 yaş grubu minikler şirinler gösterileri ile davetlilere tatlı anlar yaşatırken, tüm Zorlu Anaokulu idari kadro, öğretmen ve öğrencileri sahnede Türk bayrakları eşliğinde 100. Yıl Marşı ve Parla şarkısını seslendirdi. 6 yaş grubu öğrencileri sahnede keplerini atarak mezun olmanın gururu ve sevincini yaşadı.

BÜYÜK COŞKU 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Merasimin ardından konuşmalara geçildi. Açılış konuşmasını, Zorlu Anaokulu Kurucu Müdürü Sabiha Zorlu yaptı. 

Zorlu Anaokulu Kurucu Müdürü Sabiha Zorlu

'ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ'

Zorlu, "Çocuklarımızın toplum önünde kendilerini ifade edebilmelerini, kendilerine olan özgüvenlerini artırmalarını, Türk kültürünü tanımalarını ve sergilemelerini sağlamanın yanı sıra, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anılarının olduğu bir gün yaşatmak için yılsonu etkinlik programımızı hazırlamış bulunuyoruz.

Bütün yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan Anaokulu eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. 6 yaş grubunu okulumuzdan uğurlamanın hüznünü, diğer yaş gruplarıyla da önümüzdeki sene yeniden bir arada olmanın sevinciyle 1 yılı daha geride bıraktık. Bütün bir yılın heyecanını öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimizle paylaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizden ayrılıp mezun olan 6 yaş çocuklarımıza, öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.


  
'OKUL BİZİM ÖZ YUVAMIZDIR'

Zorlu’nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Zorlu Anaokulu Müdürü Neslihan Parlak'ta konuşmasında bu yıl da mezuniyet törenini etkinliğini büyük bir heyecanla hazırladıklarını belirterek, eğitim sezonu boyunca eğitmenleri olarak çocuklarla birlikte öğrenmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

 Zorlu Anaokulu Müdürü Neslihan Parlak

Parlak, okulun sadece dört duvarla çevrili, üstünde çatısı olan bir yer olmadığını, okulun aynı zamanda bir ev, bağ, bahçe ve orman olduğunu, eğitimcilerin ve çocukların yaşam alanı ve yuvası olduğunu söyledi. Yeryüzünün her köşesinin eğitimciler ve çocuklar için bir okul olduğunu belirten Parlak, mezun olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.   

'ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE GÜVENLE HAZIRLIYORUZ'

Daha sonra konuşan Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi Genel Müdürü Sebahat Kayhan, Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi'nden bahsederek şunları kaydetti; "Öncelikle eğitim faaliyetlerinde gösterilen emeğin ve fedakârlığın önemine vurgu yapmak istiyorum. Çocuklarımızın çağın icaplarına göre sağlıklı olarak eğitilmeleri, bizler için ve toplumumuz için büyük bir öneme ve değere sahiptir.  18 yılı aşkın bir eğitim birikimine sahip olan Zorlu Eğitim Kurumları, kurulduğu günden itibaren işini çok ciddiye aldı.

Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi Genel Müdürü Sebahat Kayhan

Çocuklarımızı modern eğitim metotlarıyla geleceğe güvenle hazırlıyoruz. Bu gaye ile hedefimizi her zaman yüksek tutuyoruz. Kısa sürede Kolejler, Anaokulu ve Kurslarıyla birlikte Samsun’da yeni faaliyete geçirdiğimiz Özel Zorlu Bil Kolej Üniversitemizle eğitim zincirimizi genişletmiş oluyoruz. Seçkin kadrosu, nitelikli yayınları, etkin ders ve başarı takip programıyla herkesin güvenini kazandık.

Eğitimdeki yüksek başarı ve performansından dolayı yıllarca kendinden ve başarılarından söz ettirdi ve başarıları birçok saygın kurum tarafından ödüllendirildi. Hedefimizi her zaman büyük tutuyoruz. Atatürk’ün veciz ifadesiyle büyük milletimize yakışır nitelikte fiziki yapısı, ileri teknolojik imkânları ve çağdaş eğitim anlayışıyla, uluslararası standartlarda bir okulu birlikte hayata geçirdik.

Amacımız, yeniliğe açık, akademik eğitiminin yanında yabancı dil eğitiminin yapıldığı, sosyal ve kültürel ve sportif faaliyetlerle zenginleştirilmiş programıyla ufkumuzu geniş tutmak, öz değerlerimize bağlı, evrensel normları benimseyen, özgüveni yüksek nesiller yetiştirmektir. Bu amaçlar doğrultusunda çalışan Zorlu Eğitim Kurumları olarak, çocuklarımızın bu günün başarılı ve mutlu çocukları, yarının üretken ve saygın bireyleri olacaklarına olan inancımız tamdır. Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, entelektüel nesiller yetiştirmek, okullarımızın vazgeçilmez unsurudur” dedi.
  
Kayhan, Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi'nin tam donanımlı olarak bütün üniteleriyle hizmet vereceğini belirterek, 2024-2025 eğitim öğretim yılında Samsun’da uygulanmayan bir eğitim modeline öncülük edeceğini söyledi. Kayhan, mezun olan Anaokulu öğrencilerini tebrik ederek bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Zorlu Anaokulu öğrencileri, renkli kıyafetleri ve sahne performanslarıyla hünerlerini sergiledi.

ETKİNLİK RENKLİ GÖSTERİLERE SAHNE OLDU

Konuşmaların ardından programa geçildi. Anaokulu öğrencileri, birbirinden renkli kostümleri ve kıyafetleriyle sahne alarak dans gösterileriyle hünerlerini sergiledi. Programın moderatörlüğünü Anaokulu Müdür Yardımcısı ve Eğitimci Merve Çelik üstlendi.
Programın akışında ilk olarak şirinler grubu sahne aldı. Ardından Wheles On The Bas isimli sahne gösterisi sergilendi.  Ardından sevilen Türk Pop Müziği ezgilerinden Rengarenk, Melek, Ara Ara isimli şarkılar eşliğinde dans eden çocuklar, velilerden yoğun alkış aldı. Horon ve Erik Dalı ekibi de dansıyla ve oyunlarıyla göz kamaştırdı. Ardından İngilizce çocuk ezgilerinden Walking Walking, If You Happy, Dance Song For Kids, Shake On Move, I Am So Happy isimli melodiler eşliğinde dans eden minikler, öğretmenlerinden ve velilerinden tam not aldı.  Çocuklar programın devamında Atatürk resimli kıyafetleriyle Fikirler Ölmez ve Parla isimli Cumhuriyet ve Atatürk temalı şarkılara eşlik ederek birlikte dans etti. Ardından Anaokulu öğrencileri toplu olarak sahneye çıkarak mezuniyet töreni seremonisini gerçekleştirdi. 


  
ZORLU’DAN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Öğrenciler, mezuniyet belgelerini öğretmenlerinin elinden teslim aldı. Zorlu Anaokulu Kurucu Müdürü Sabiha Zorlu, Anaokulu Müdürü Neslihan Parlak ve Anaokulu öğretmenlerine birer teşekkür plaketi takdim ederek tebriklerini sundu. Ardından öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyetlerini taçlandırdı. Program, marşlarla sona erdi. 

Programa katılan öğrenci velileri, çocuklarının mezuniyet sevincine ortak oldu. Çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Zorlu Anaokulu Kurucu Müdürü Sabiha Zorlu, Okul Müdürü Neslihan Parlak ve Anaokulu öğretmenlerine birer teşekkür plaketi takdim ederek tebriklerini sundu

 

samsun zorlu eğitim kurumları samsun zorlu eğitim kurumları samsun haber son dakika mezuniyet heyecan