Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu: "Şampiyonluk Samsun'a yakışacak"

TAKİP ET

KBBL'de mücadele eden Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, yeni sezonda güçlü bir kadro ile şampiyon hedeflediklerini söyledi. Zorlu, "Şampiyonluk Samsun'a çok yakışacak" dedi.

ALTYAPI DESTEKLİ ÇALIŞMA

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) mücadele eden Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu yeni sezon için açıklamalarda bulundu. Zorlu, "Şehrimizde basketbolun yaşaması ve yaşatılması için geçmiş yıllarda her kademede destek vermeye gayret gösterdik. Bu bağlamda Kadın Basketbolunun da şehrimizde yaşaması için hiç bir karşılık beklemeden maddi, manevi yükünü tek başına çektiğimiz bir süreçte 4. yılımıza girdik. Samsun’umuzu profesyonel lig olan Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde altyapı destekli çalışmalarımızla birlikte dört yıldır temsil etmekteyiz" diye konuştu.

'TEK HEDEFİMİZ ÜST LİGLER OLACAK'

Öncelikli olarak Samsun’un öz evlatlarına alan açmak adına altyapı ağırlıklı çalışma yaptıklarını dile getiren Zorlu, "Altyapı yatırımlarımız dün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Tabi ki sportif başarı anlamında da üst ligler 2024-2025 sezonunda tek hedefimiz olacaktır. Genel Menajerimiz Cantuğ Keskindemir ile yeni sezon planlamalarımızı yapıyoruz. Yeni sezonu şampiyonluk hedefiyle tamamlayacağımız inancıyla, takımımıza önemli takviyeler yapacağız. Şehir olarak tüm paydaşların bizlere destek olacağını biliyor ve inanıyoruz. Şampiyonluk şehrimize çok yakışacak" dedi.