Zorlu'nun kızları kritik maça hazır

TAKİP ET

Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) D Grubunda play-off yolunda yarın Diyarbakır temsilcisi Dicle 21 Spor Kulübü ile kritik bir maça çıkacak. Zorlu'nun kızları sıkı hazırlanıyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi D Grubunda mücadele eden Zorlu Koleji Spor Kulübü, play-off yolunda kendi sahasında kritik bir müsabakaya çıkacak. OGM Ormanspor maçında yaşanan s aha olaylarından dolayı Disiplin Kurulu’ndan ağır ceza alan Kırmızı-Beyazlı ekip yarın Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu’nda Diyarbakır Dicle 21 Spor Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat yarın 17.00’da başlayacak.   

CEZA MORALLERİ BOZDU

Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, her türlü olumsuzluklara rağmen Kadın basketboluna hizmet vermeye devam edeceklerini dile getirerek, “KBBL D Grubunda play-off yolunda Dicle 21 Spor Kulübü ile önemli bir maça çıkacağız. Disiplin Kurulu’nun verdiği ceza bizleri mental olarak fazlası ile yıprattı, morallerimizi bozdu. Fakat bizler mücadelemizi sürdürerek kadın futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.