Beşiktaş'ta Samsunspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Paylaş

Beşiktaş'ta Samsunspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Ekleme: 14.11.2025 20:10 Güncelleme: 31.05.2026 05:22

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Sergen Yalçın yönetiminde salonda yaptığı kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti.

Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, milli aranın ardından hız kesmeden maç hazırlıklarına başladı.

SALONDA GRUPLU ÇALIŞMA

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan günün ilk çalışmasında, futbolcular fiziksel hazırlığa odaklandı.

Antrenmanda siyah-beyazlı ekip, belirlenen program dahilinde gruplar halinde çalıştı. İdmanın ana içeriğini; kuvvet, koordinasyon ve esneklik çalışmaları oluşturdu. Bu yoğun salın çalışmasının, takımın fiziksel dayanıklılığını artırmayı hedeflediği belirtildi.

Beşiktaş, milli aranın ardından oynayacağı bu zorlu karşılaşma öncesinde fiziksel ve taktiksel hazırlıklarını önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.