Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 13 Haziran 2026 tarihinde yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi belediye personeline yönelik mesai düzenlemesini duyurdu. Başkan Sandıkçı’nın talimatı ile çocuğu LGS’ye girecek tüm personelin günlük mesaisi saat 12.00 itibariyle tamamlandı.
EKİPLER SINAV MERKEZLERİNDE
Başkan Sandıkçı, sınav günü öğrenciler ve ailelerinin yanında olacaklarını belirterek, "Öğrencilerimizin ve ailelerimizin sınav heyecanını paylaşıyoruz. Belediyemizde evladı LGS’ye girecek tüm ekip arkadaşlarımızın günlük mesai bitimini erkene aldık. Ayrıca, LGS günü ekiplerimizle birlikte ilçemizdeki sınav merkezlerinde çocuklarımız ve ailelerimiz için sahada olacağız" ifadelerini kullandı.
HEDEFLER VE MESAJ
Başkan Sandıkçı, LGS’ye girecek tüm öğrencilere başarı dileklerini iletirken, personelin sınav gününde destek için sahada bulunacağını vurguladı. Bu düzenleme, hem personelin çocuklarıyla ilgilenebilmesini sağlamak hem de sınavın düzenli ve güvenli şekilde yürütülmesine katkıda bulunmak amacıyla yapıldı.
Canik Belediyesi Bültenidir