Ergin Zorlu’dan Çağrı: Cumartesi Günü Önce Salonu Sonra Stadı Dolduralım
Paylaş

Ergin Zorlu’dan Çağrı: Cumartesi Günü Önce Salonu Sonra Stadı Dolduralım

Ekleme: 04.02.2026 20:11 Güncelleme: 03.06.2026 18:00

Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, Cumartesi günü Yalova VIP ile oynanacak maç ile ilgili taraftarlara seslenerek: "Önce salonu sonra stadı dolduralım" dedi.

SAMSUN'UN SPOR BAYRAMI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 19. haftasında sahasında Yalova VİP takımı ile karşılaşacak olan Zorlu Koleji Samsunspor Basketbol'da hazırlıklar devam ederken Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, cumartesi günü Yalova VIP maçı öncesinde taraftara seslendi. Başkan Zorlu, Cumartesi gününü 'Samsun’un spor bayramı' olarak nitelendiren Başkan Zorlu, taraftarları önce basketbolda Yalova VIP maçına, ardından Samsunspor’un Trabzonspor ile oynayacağı derbiye davet etti.

ÖNCE YALOVA VIP MAÇI

Başkan Zorlu, açıklamasında, iki maçında şehrin prestiji açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak: "Cumartesi günü Samsun sporu için tarihi günlerden birini yaşayacağız. Saat 16.00’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Yalova VIP karşısında parkeye çıkacağız. Bu maç, ligdeki iddiamızı sürdürmemiz adına önemli viraj. Ancak mücadelemiz bitmiyor. Basketbol maçının ardından, Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunsporumuzun Trabzonspor karşısındaki büyük mücadelesine destek vermeye gideceğiz" ifadelerini kullandı. 

SPOR KENTİ SAMSUN

Samsun’un bir spor kenti olduğunu hatırlatan Zorlu Koleji Samsunspor Basketbol Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, tribünlerin dolmasının bu kimliğin en güçlü göstergesi olduğunu ifade etti. Başkan Zorlu, "Tüm Samsun sevdalılarını atkısıyla, formasıyla ve bitmek bilmeyen enerjisiyle bu spor şölenine ortak olmaya davet ediyorum. Şehrimizin markalarına sahip çıkmak her Samsunlunun görevidir. Gelin, Cumartesi gününü önce salonda sonra stadda tek yürek olarak günü zaferlerle kutlayalım" şeklinde konuştu.

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.