MHP'li Ahmet Hatinoğlu Sordu: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde İşe Alım Kriteri Neler?
Paylaş

MHP'li Ahmet Hatinoğlu Sordu: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde İşe Alım Kriteri Neler?

Ekleme: 07.07.2025 17:25 Güncelleme: 03.06.2026 17:40

MHP Meclis Üyesi Ahmet Hatinoğlu, SBB'de işe alım sürecinde uygulanan kriterlerle ilgili şeffaflık talep ederek, İK Daire Başkanı'nı bir sonraki toplantıya davet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde; Leman dergisinde Hz. Muhammed'e yönelik yer alan karikatüre sert tepki gösterildi. 

SBB Başkanvekili Nihat Soğuk, "Bu yapılan saygısızlık asla fikir özgürlüğü olarak görülemez. Devletimiz ve milletimiz böyle pervasızlıklara asla müsamaha göstermez" dedi. Nihat Soğuk, "Sözde mizah adı altında yapılan bu çirkin paylaşımı lanetliyoruz. Peygamber Efendimize yönelik bu saldırı, hem vicdanlarda hem de hukuk önünde gereken karşılığı bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan 12 Mehmetçiğe rahmet dileyen Nihat Soğuk, orman yangınlarına dikkat çekerek vatandaşları bilinçli davranmaya davet etti.

Toplantıda söz alan MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Hatinoğlu ise belediyede işe alım sürecinde uygulanan kriterlerle ilgili şeffaflık talep ederek, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı'nın bir sonraki toplantıya katılarak bilgilendirme yapmasını istedi.

Toplantıda 39 gündem maddesi ile gündem dışı maddeler oylanarak komisyonlara havale edildi.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.