MHP Lideri Bahçeli, Partilileri Bozkurt Selamıyla Karşıladı
Paylaş

MHP Lideri Bahçeli, Partilileri Bozkurt Selamıyla Karşıladı

Ekleme: 04.04.2025 15:05 Güncelleme: 31.05.2026 03:08

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 66 günlük aranın ardından Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti ve ardından partisinin genel merkezine giderek partililerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sağlık sorunları nedeniyle 66 gün aradan sonra ilk kez kamuoyu karşısına çıktı. Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret eden Bahçeli, sonrasında MHP Genel Merkezi’ne geçti.

PARTİLİLERDEN YOĞUN KARŞILAMA

Bahçeli, genel merkez önünde karanfil ve güllerle bekleyen yüzlerce partili tarafından karşılandı. Kalabalık, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. MHP lideri ise bu sevgi gösterilerine bozkurt selamı ile karşılık verdi.

KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen ziyaret, çok sayıda basın mensubu tarafından takip edildi. Bahçeli’nin partililere verdiği bozkurt selamı ve kalabalıkla kurduğu temas, kameralarca saniye saniye görüntülendi.

ÇALIŞMA ODASINA GEÇTİ

Partililerle kısa selamlaşmasının ardından MHP lideri çalışma ofisine geçti. Genel merkez önündeki karşılamaya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

 

Haberler.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.