Putin ve Malezya Başbakanı Arasında Güldüren Diyalog
Paylaş

Putin ve Malezya Başbakanı Arasında Güldüren Diyalog

Ekleme: 15.05.2025 16:22 Güncelleme: 31.05.2026 03:09

Putin’in taht sorusuna Malezya Başbakanı Enver İbrahim'in “İkinci eş için” yanıtı salonda kahkahalara neden oldu. Esprili diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Malezya Başbakanı Enver İbrahim arasında Kremlin’de gerçekleşen görüşmede yaşanan esprili bir diyalog dikkat çekti. Putin'in tahtlar hakkında yönelttiği soruya İbrahim’in verdiği yanıt, salonda gülüşmelere neden oldu.

"İKİNCİ EŞ İÇİN" YANITI SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Putin, görüşmenin yapıldığı salondaki üç tahtı işaret ederek, "Biri Çar için, diğeri Çariçe için. Peki üçüncü taht kimin için?" diye sordu. Malezya Başbakanı Enver İbrahim ise tebessümle “İkinci eş için” yanıtını verdi.

Putin’in “İşte bu, gerçek bir Müslüman’ın cevabı” sözleriyle devam eden diyalog, iki liderin samimi ve esprili tavırlarıyla basına yansıdı.

"SADECE BİR EŞİM VAR" DİYEREK TAHTIN SAHİBİNİ AÇIKLADI

Malezya Başbakanı, esprili cevabının ardından gülümseyerek, "Benim sadece bir eşim var Sayın Başkan" dedi. İbrahim, üçüncü tahtın annesine ait olduğunu belirterek durumu netleştirdi.

 

Haberler.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.