Samsun Amatör U18 Ligi Heycanı:İlk Maç Termespor-Atakum Belediyespor Arasında
Paylaş

Samsun Amatör U18 Ligi Heycanı:İlk Maç Termespor-Atakum Belediyespor Arasında

Ekleme: 04.12.2025 20:10 Güncelleme: 03.06.2026 17:54

Samsun Amatör U18 Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Atakum Belediyespor, sezonu cumartesi günü Termespor deplasmanında açıyor. Antrenör Orçun Kara iddialı konuştu.

Samsun yerel amatör liglerinin köklü ekiplerinden Atakum Belediyespor, yeni sezona büyük hedeflerle giriyor. Samsun Amatör U18 Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan Atakum Belediyespor U18 takımı, sezonun ilk maçını Cumartesi günü deplasmanda Termespor'a karşı oynayacak. Geçmiş sezonlarda hem grup hem de Türkiye şampiyonalarında önemli dereceler elde eden Atakum, bu sezon da şampiyonluk kupasını Atakum'a getirmeyi amaçlıyor.

İLK MAÇ ZORLU TERME DEPLASMANINDA

Sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Atakum Belediyespor U18 takımı, ligin ilk haftasında Termespor deplasmanında sahaya çıkacak. Takımın genç ve dinamik kadrosu, ilk maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

ANTRENÖR KARA'DAN İDDİALI AÇIKLAMA

Atakum Belediyespor U18 takımı Antrenörü Orçun Kara, ligin başlaması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. U18 ligine yarın Termespor deplasmanı ile başlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladık. Hedefimiz belli: şampiyonluk. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Başaracak güce sahibiz," diyerek takıma olan inancını dile getirdi.

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.