Samsun Büyükşehir Belediyesi 476 Araçla Sahada
Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi 476 Araçla Sahada

Ekleme: 20.02.2025 12:00 Güncelleme: 03.06.2026 17:13

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 664 personel ve 476 araçla mücadele etmeye devam ediyor. Başkan Halit Doğan, yasal olarak uyardı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB), etkili olan kar yağışıyla mücadele için sahada yoğun bir şekilde ilerlemeyi sürdürüyor. Başkan Halit Doğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 664 personel ve 476 araçla yapılan karla mücadele çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

664 PERSONEL VE ​​476 ARAÇ SAHADA

Başkan Halit Doğan, “Kıymetli hemşehrilerimiz, şehrimizde güçlü kar performansına karşı belediyemizin tüm birimleriyle özverili bir çalışma sürdürüyoruz. 664 personel 476 araçla sahadayız. Kar temizleme, yol açma, tuzlama ürünleria tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

VATANDAŞLARA KAR LASTİĞİ UYARISI

Başkan Doğan, kar lastiklerini çalıştırmanın toplu taşıma ve temizlemeyi olumsuz yönde etkilediğini belirterek, “Kıymetli ömrümüzden da etkili olan kar yağışına karşı kar lastikleri olmadan trafiğe çıkmamalarını önemli rica ediyorum. Kar lastiklerini kullanmanın araçları ne yazık ki toplu taşıma ve temizliği olumsuz etkilemekte” dedi.

TOPLU TAŞIMA VE DİKKATLİ SÜRÜŞ ÖNERİSİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, şehrin kadınına toplu taşıma araçlarını kullanma ve dikkatli olma konusunda çağrıda bulundu. “Şehir içinde toplu taşıma araçlarımızı kullanma ve dikkatli olmaya özen gösterme” ifadesini kullandı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.