Samsun'da 12 Kilo Bonzai Ele Geçirildi
Paylaş

Samsun'da 12 Kilo Bonzai Ele Geçirildi

Ekleme: 19.02.2026 14:44 Güncelleme: 31.05.2026 17:12

Samsun'da yaklaşık 12 kilo sentetik uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde 2 şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı.

Şüphelilerin ikametlerine düzenlenen operasyonda 11 kilogram bonzai, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi yakalanırken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan, Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise 2 şüphelinin ikametinde yapılan aramada 918 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler hakkında işlem başlatıldı.
Soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.