Samsun'da Emekli Askerler Sandığa Gitti
Paylaş

Samsun'da Emekli Askerler Sandığa Gitti

Ekleme: 02.05.2026 17:22 Güncelleme: 03.06.2026 18:10

TEMAD Samsun Şubesi 19. Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Tanju Arat güven tazeledi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şubesi 19. Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Tanju Arat, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Başkan Tanju Arat, göreve geldikleri 26 Mayıs 2024 tarihinden bu yana yapılan çalışmaları üyelerle paylaştı. Geçmiş dönem yönetimlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Arat, dernek olarak emekli astsubayların hakları için mücadele etmeye ve en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

GÜVEN TAZELEYEN BAŞKAN ARAT'TAN ÇALIŞMA RAPORU

Arat, derneğin faaliyetlerine ve üye yapısına ilişkin şu bilgileri paylaştı: "Göreve geldiğimiz günden bu yana 77 yeni üye ve 37 misafir üyemizle birlikte toplam 617 asil üyeye ulaştık. Bu süreçte 13 kıymetli üyemizi kaybettik. 2026 yılında 15 öğrencimize burs veriyoruz. Ayrıca 18 Nisan 2026’da Türk Silahlı Kuvvetleri Samsun ilimiz şehit ve gazi astsubaylarımız için Onur Odası’nın açılışını gerçekleştirdik. Sizlerden aldığımız güçle hizmet yarışında yeni bir döneme giriyoruz."

YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Tek listeyle gidilen seçim sonucunda Tanju Arat başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

  • Özcan Öztürk

  • Turgay Güler

  • Mustafa Duzcu

  • Zafer Işıtan

  • Ramazan Koçak

  • Arslan Kapan

  • Sevilay Çayır

  • Aycan Gümüşsu

Genel kurulda denetleme ve disiplin kurulları da belirlendi.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.