Samsun İlkadım'da Fırında Dehşet: Bıçaklı Saldırı Anı Kamerada!
Paylaş

Samsun İlkadım'da Fırında Dehşet: Bıçaklı Saldırı Anı Kamerada!

Ekleme: 18.01.2026 18:52 Güncelleme: 03.06.2026 17:59

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir fırında meydana gelen bıçaklı saldırıda 2 genç yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, polis saldırganları arıyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir fırının pastane bölümünde oturan gençler, henüz bilinmeyen bir nedenle aynı masada bulunan şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Savaş alanına dönen fırındaki dehşet anları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

 

@samsunhalkgazetesi Samsun'un İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi'nde bir fırının pastane bölümünde oturan gençler, henüz bilinmeyen bir nedenle aynı masada bulunan şahsın b*çaklı saldırısına uğradı. Savaş alanına dönen fırındaki d*hşet anları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. #samsun #ilkadım #olay #karadeniz #fyp ♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi

 

AYNI MASADAKİ KİŞİ BIÇAK ÇEKTİ

Olay, İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir fırının pastane kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırının oturma alanında vakit geçiren gençler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine aynı masada oturan bir şahıs, yanındaki bıçakla gençlere saldırdı. Çevredeki diğer müşterilerin de dahil olduğu kavgada ortalık bir anda karıştı.

2 GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Yaşanan arbede ve bıçaklı saldırı sonucunda; A.E.A. (17) ve B.K. (19 vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleri ve darp sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve acil servis ekibi sevk edildi. Yaralı gençler, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar, olayın hemen ardından fırından çıkarak kayıplara karıştı. Emniyet güçleri, fırının güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına alarak saldırganların kimliklerini tespit etti. Kaçan şüphelilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sakin bir şekilde oturan gençlerin bir anda ayağa kalktığı, masadaki şahıslardan birinin bıçak sallamaya başladığı ve diğer müşterilerin panik içerisinde kaçıştığı görülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.