Samsunspor'un kapısından dönmüştü! Dünya devleri Gessime Yassine için yarışıyor...
Paylaş

Samsunspor'un kapısından dönmüştü! Dünya devleri Gessime Yassine için yarışıyor...

Ekleme: 13.06.2026 15:09 Güncelleme: 13.06.2026 15:10

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın takımı Dunkerque'de oynarken Samsunspor'un gündemine gelen Gessime Yassine için Avrupa devleri transfer yarışına girdi. İşte detaylar...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sahibi olduğu Dunkerque'de parlayan ve bir dönem kırmızı-beyazlıların da transfer gündemine gelen Gessime Yassine, sergilediği performansla Avrupa elitlerinin radarına girdi. Fransa'da basamakları hızla tırmanan genç yıldız için Barcelona'nın ardından Premier Lig devi Chelsea de resmi takip başlattı.

SAMSUNSPOR’UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sahibi olduğu Fransa 2. Lig ekibi Dunkerque'de forma giydiği dönemde Karadeniz ekibinin kadrosuna katmak istediği Gessime Yassine, kariyerinde devasa bir sıçrama gerçekleştirdi. O dönem Türkiye yerine Fransa'da kalmayı tercih ederek yaklaşık 7 milyon avro bonservis bedeliyle Fransa Lig 1 ekiplerinden Strasbourg'a transfer olan 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sergilediği grafikle dünya devlerini peşine taktı.

Yeni takımıyla 30 Haziran 2030 tarihine kadar uzun vadeli bir sözleşmeye imza atan ve güncel piyasa değerini kısa sürede 12 milyon avro seviyesine çıkaran genç yetenek için yabancı basında transfer iddiaları her geçen gün güçleniyor.

BARCELONA VE CHELSEA TRANSFER YARIŞINDA

Hem Fas hem de Fransa vatandaşlığı bulunan çift uyruklu oyuncunun durumunu yakından izleyen İspanyol devi Barcelona, oyuncunun Strasbourg'a transferinden önceki dönemden beri takip listesini güncel tutuyor.

Yabancı kaynaklarda yer alan haberlere göre; Katalan ekibinin scout ekipleri, sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta görev yapan ve içeri kat ederek etkili olan oyuncunun gelişimini yakından takip ediyor. Öte yandan Strasbourg ile kurumsal ortaklığı bulunan İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea de genç yıldız adayını yakın markaja alan kulüpler arasında yer alıyor.

2025/2026 sezonunda Dunkerque formasıyla Ligue 2'de 13 maçta 2 gol ve 7 asist üreten başarılı futbolcu, Strasbourg formasıyla çıktığı Ligue 1 kulvarında da 12 maçta 2 asistlik katkı sağladı. Toplamda tüm kulvarlarda çıktığı 34 resmi maçta 3 gol ve 10 asist üreten oyuncunun yaz transfer dönemindeki yeni durağı Avrupa futbolunda merakla bekleniyor.

 

Hüsnü Can ARMUTÇU

1 Yorum

A
Ahmet Gonca 2 gün önce

Boş iler boşsssş geçmişi birakin geleceğe bakin para nereye girecek cebe başkanın cebine anca biz 750 veya 1000 rakamlaranina devam inş basarili olur ama busene zannetmiyorum topcu alinmiyor topcu maclara bu sene kimse gitmez

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.