Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe'de Sadettin Saran Bombası
Paylaş

Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe'de Sadettin Saran Bombası

Ekleme: 25.01.2026 23:46 Güncelleme: 03.06.2026 17:59

Gazeteci Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Göztepe beraberliği sonrası teknik direktör Tedesco'yu eleştirirken, Başkan Sadettin Saran'ın Mayıs ayında görevi bırakacağını iddia etti.

Fenerbahçe'nin sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara almasının ardından, gazeteci Serdar Ali Çelikler Noe Spor ekranlarında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Çelikler, hem teknik heyeti hem de yönetimi sert sözlerle hedef aldı.

"SADETTİN SARAN MAYIS'TA ADAY OLMAYACAK"

Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'ın yönetimindeki heyecanın kaybolduğunu savunarak çarpıcı bir iddiada bulundu:

"Sadettin Saran’ın gazı kaçtı. Benden ona söylemesi. Sadettin Saran Mayıs'ta bırakacak, onu da söyleeyim. Aday maday da değil. 15 günde kazandığın bütün havayı yok ettin. Artık kimi alırsan al yemez."

TEDESCO VE DEVIN ÖZEK'E SERT ELEŞTİRİ

Teknik direktör Tedesco'nun kadro tercihlerini "fiyasko" olarak nitelendiren Çelikler, sportif direktör Devin Özek için de "Ben olsam kovardım" ifadesini kullandı. Tedesco'nun başlangıç 11'ini ve oyuncu değişikliklerini eleştiren gazeteci, "İsmail çatlamıştı, Edson Alvarez niye yok? Devin ve Tedesco kafasından bir an önce kurtulmak gerekiyor" dedi.

"EDERSON'UN KURTARDIĞI MAÇ YOK"

Kaleci Ederson'un performansına da değinen Çelikler, "Ederson'un kurtardığı maç yok! Ben seneye Ederson'u gönderirim. Bana maç kurtarmayacak adamı 2.5 milyona da bulurum. Ayağı iyi diye kaleci tutulmaz, o zaman Talisca oynasın kalede" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"YARIN KANTE'Yİ İNDİRMEN LAZIM"

Takımdaki negatif enerjinin dağılması için acil hamle yapılması gerektiğini belirten Çelikler, yönetime seslenerek; "Yarın Kante’yi indirmen lazım. Nesyri sorununu çözmen lazım. Artık bütün negatif enerjiyi atman gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

mynet.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.