Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan Ankara Çıkarması
Paylaş

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan Ankara Çıkarması

Ekleme: 13.03.2025 17:28 Güncelleme: 03.06.2026 17:19

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ankara'da 2 gün süren görüşmeler yaptı. Kul, ilçe adına gece gündüz demeden çalıştıklarını, olumlu gelişmelerin yaşandığını ifade etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede devam eden ve yapılacak olan yatırımların takibi için gittiği Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Sevilay Tuncer, Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı olarak atanan Termeli Avukat Yaşar Baş ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal Macit'i ziyaret eden Başkan Şenol Kul'a, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş ve PÜİS Genel Başkanı Termeli iş insanı İmran Okumuş eşlik etti.

HEMŞEHRİSİNE ZİYARET

Milletvekili Mehmet Muş ile ilçede devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını, Termeli hemhşerimiz Av. Yaşar Baş'a da hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini kaydeden Şenol Kul, "Kendisiyle hemşehrileri olarak gurur duyuyoruz. Görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Sevilay Tuncer başkanlığında çevre ve şehircilik alanında ülkemize değer katacak çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum" İfadelerini kullandı.

Ankara temaslarının önemine dikkat çeken Şenol Kul, Terme'ye değer katacak projelerin hızla ilerlemesine imkan sağladığını belirterek, destek veren tüm yetkililere teşekkürlerini sundu.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.